ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Πατέ με θαλασσινά και γιαούρτι

Αθηνά Λοϊζίδου


Υλικά για 1 πατέ
1 x 160 γρ. συσκευασία τόνο σε λάδι, στραγγισμένο
150 γρ. καβουροπόδαρα
400 γρ. γιαούρτι Στραγγάτο Χαραλαμπίδης Κρίστης 2%, lowfat
2 φακελάκια ζελατίνη διαλυμένη σε 80 ml ζεστό νερό
1 κουταλιά ζάχαρη
½ κουταλάκι chillipowder
Αλάτι –πιπέρι
½ ποτήρι ψιλοκομμένο μαϊντανό

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com


Tags: ‘Πατέ’ με θαλασσινά και γιαούρτι, στης Αθηνάς, εύκολα, απλά, σπιτικά, άποψη, συνταγή

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)