ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

20 ιδέες για να φορέσεις τη φούστα σου σε χαμηλές θερμοκρασίες

Μαρίνα Χαραλάμπους


  • Οι σταρ της μόδας τολμούν να φορέσουν ακόμα και στην χιονισμένη Νέα Υόρκη το θηλυκό αυτό κομμάτι και σου δείχνουν πως...

    Οι σταρ της μόδας τολμούν να φορέσουν ακόμα και στην χιονισμένη Νέα Υόρκη το θηλυκό αυτό κομμάτι και σου δείχνουν πως...

Τι είναι αυτό που μας πιάνει κάθε Φεβρουάριο και θέλουμε να φορέσουμε μέσα στο τσουχτερό κρύο τη φούστα μας και να βγούμε. Ίσως το γεγονός ότι μπουχτίσαμε από χειμώνα και περιμένουμε ανυπόμονα την Άνοιξη, ίσως είναι το απογορευμένο, το μόνο σίγουρο είναι πως οι διάσημες bloggers που κατακλύζουν αυτό το διάστηκα τις εβδομάδες μόδας μας δείχνουν ότι μπορούμε.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν 20 σύνολα-προτάσεις που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση μας και θα μας κάνουν ακόμα και μίνι να φορέσουμε. 

Βασικό να μελετήσουμε πολύ καλά το look μας πριν βγούμε από τον σπίτι, ώστε να είναι συντονισμένο με τον καιρό και να μην την πατήσουμε. Για παράδειγμα επιλέγουμε το κατάλληλο καλσόν όταν κάνει πολύ κρύο και αφήνουμε για τις αλκυονίδες μέρες τα μποτάκια και τα καλσάκια μας, αποφεύγουμε τη μίνι φούστα όταν έχει πολύ αέρα και φυσικά πειραματιζόμαστε με το layering ώστε να παραμείνουμε ζεστές. 


Tags: φούστα, στυλ, street fashion, ιδέες, προτάσεις, looks

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)