ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ

Η Selena Gomez είναι το νέο πρόσωπο της Coach

Μαρίνα Χαραλάμπους


  • O οίκος επιβεβαίωσε τις φήμες με μια ανακοίνωση που λέει πως η Selena Gomez θα είναι η νέα brand ambassador του brand.

    O οίκος επιβεβαίωσε τις φήμες με μια ανακοίνωση που λέει πως η Selena Gomez θα είναι η νέα brand ambassador του brand.

Το τελευταίο διάστημα ακούγαμε πάρα πολλές φήμες για την Selena Gomez και το brand Coach. Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και η Selena θα είναι το νέο πρόσωπο του οίκου. Θα  πρωταγωνιστεί στις καμπάνιες αλλά θα δημιουργήσει και την πρώτη της συλλογή σε συνεργασία με τον οίκο.

Η Selena είπε για την συνεργασία: "Eίμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη και λατρεύω τα ρούχα και τα αξεσουάρ που σχεδιάζει ο Stuart Vevers. Ανυπομονώ για να γνωρίσω όλη την ομάδα του brand και να γίνω και εγώ κομμάτι τους.  Το να μπορώ να δημιουργώ είναι το πιο αγαπημένο μου πράγμα στον κόσμο. Χαίρομαι πολύ που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας και της οικογένειας. Είναι τιμή μου να μπορώ να σχεδιάσω μαζί με τον Stuart Vevers".

O οίκος επιβεβαίωσε τις φήμες με μια ανακοίνωση που λέει πως η Selena Gomez θα είναι η νέα brand ambassador του brand. Αναμένουμε να δούμε την Selena να δημιουργεί ξανά και να έρχεται στο προσκήνιο μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της. 


Tags: Selena Gomez

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)