ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ

Φιλέτο τσιπούρας παναρισμένο

Αθηνά Λοϊζίδου


  • Φιλέτο τσιπούρας παναρισμένο

    Φιλέτο τσιπούρας παναρισμένο

Εκτέλεση

1.Σε ένα μεγάλο πιάτο ρίχνουμε την βρώμη, την πάπρικα, το τσίλι και το αλάτι και ανακατεύουμε.

2. Ζεσταίνουμε ένα αντί-κολλητικό τηγάνι που διαθέτει καπάκι.

3. Ρίχνουμε τα φιλέτα τσιπούρα στο μείγμα και πιέζουμε για να κολλήσει επάνω το μείγμα.

4. Τηγανίζουμε τα φιλέτα ψάρι για 3 λεπτά την κάθε πλευρά έχοντας το τηγάνι κλειστό κατά το μεγαλύτερο διάστημα ψησίματος. Σερβίρουμε με τα σαλατικά.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com


Tags: Φιλέτο τσιπούρας παναρισμένο, ψάρια, Αθηνά Λοιζίδου, εύκολα, απλά, σπιτικά

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)