ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ

Λαυράκι παναρισμένο με σαλάτα

Αθηνά Λοϊζίδου


Για 2 μερίδες  
1 λαυράκι φλιταρισμένο χωρίς δέρμα
Για το πανάρισμα
1 κουταλιά κύμινο
¼ κουταλάκι τσίλι
1 κουταλάκι αλάτι
Για το στήσιμο
Σαλατικά
Κρέμα βαλσαμικού Chili Kalamata Papadimitriou

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com


Tags: Λαυράκι παναρισμένο με σαλάτα, εύκολα, απλά, σπτικά, γυναίκα, Αθηνά Λοιζίδου, φαγητό

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)