ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Τόστ με ζαμπόν τυρί και βαλσαμική κρέμα

Αθηνά Λοϊζίδου


  • Τόστ με ζαμπόν τυρί και βαλσαμική κρέμα

    Τόστ με ζαμπόν τυρί και βαλσαμική κρέμα

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15’
550 θερμίδες ανά μερίδα


Εκτέλεση
1. Βουτυρώνουμε τις φέτες ψωμιού απ’ όλες τις πλευρές.
2. Φτιάχνουμε το σάντουιτς με το ψωμί με τον συνηθισμένο τρόπο με το τυρί και το ζαμπόν.
3. Σε ένα αντιπολιτικό τηγάνι που διαθέτει καπάκι ζεσταίνουμε λίγο βούτυρο να λιώσει. Τοποθετούμε το σάντουιτς στο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και κλείνουμε το τηγάνι. Ψήνουμε για 2 με 3 λεπτά και γυρίζουμε το σάντουιτς. Κλείνουμε ξανά το τηγάνι και ψήνουμε το σάντουιτς για ακόμα 2 λεπτά. Κόβουμε στα διαγώνια, γαρνίρουμε με τη βαλσαμική κρέμα και σερβίρουμε αμέσως.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com


Tags: Τόστ με ζαμπόν τυρί και βαλσαμική κρέμα, εύκολα, απλά, σπιτικά, Αθηνά Λοιζίδου, συνταγή

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)