ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Δεύτερη ετήσια έρευνα για την οικονομική ανάπτυξη και την τεχνολογία στην Λάρνακα

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Θα παρουσιαστεί στις 7 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 6:00μμ σε εκδήλωση στο AlexanderCollege

    Θα παρουσιαστεί στις 7 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 6:00μμ σε εκδήλωση στο AlexanderCollege

Το Ερευνητικό Κέντρο Alexander-AlexanderCollege, παρουσιάζει την δεύτερη ετήσια έρευνα για την οικονομική ανάπτυξη και την τεχνολογία στην Λάρνακα. Η έρευνα επικεντρώνεται στις πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της οικονομίας. Καταγράφει τις οικονομικές τους επιδόσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, την χρήση τεχνολογίας και αποτιμά τον ρόλο του χρηματοπιστωτικού τομέα και κρατικών προγραμμάτων στην αναβάθμιση των υπηρεσιών και προϊόντων τους.

Συνοδεύεται από την εκτίμηση για την σημασία των συνεργιών για τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων και προτείνει την δημιουργία ενός νέου θεσμικού εργαλείου συνεργασιών.

Η Έρευνα εκπονήθηκε από του Ερευνητικό Κέντρο Alexander, τους κλάδους BusinessAdministration&Finance και ΜΒΑ του AlexanderCollege τον Νοέμβριο 2016, με την ευγενική υποστήριξη της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, του ΕΒΕΛ Λάρνακας, της ΠΟΒΕΚ και του Δήμου Λάρνακας.

Αποτελεί χρήσιμο εργαλείο στα χέρια της πολιτικής της τοπικής αυτοδιοίκησης και του κράτους, των χρηματοπιστωτικών οργανισμών, των επιχειρήσεων και των ερευνητών στον τομέα της οικονομικής δραστηριότητας. Είναι η πρώτη έρευνα στον τομέα της οικονομικής δραστηριότητας και τεχνολογίας των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων στην Επαρχία Λάρνακας.

Θα παρουσιαστεί στις 7 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 6:00μμ σε εκδήλωση στο AlexanderCollege και τα αποτελέσματα της είναι σημαντικά για ολόκληρη της Λάρνακα.


Tags: Δεύτερη, ετήσια, έρευνα, οικονομική ανάπτυξη, τεχνολογία, Λάρνακα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)