ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Lidl Food Academy γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια

Γαβριέλα Αγησιλάου


Ένας χρόνος έκλεισε από την ημέρα της επίσημης έναρξης της Lidl Food Academy, της Ακαδημίας Μαγειρικής & Γευσιγνωσίας της Lidl, που αποτελεί μοναδική πρωτοβουλία εμπειρίας και διαλόγου της εταιρείας, με το κυπριακό καταναλωτικό κοινό.  

Στο λαμπερό, κατάλληλα προσαρμοσμένο και εξαιρετικά διακοσμημένο χώρο της Ακαδημίας γιορτάστηκαν τα πρώτα της γενέθλια με την παρουσία του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη, του Προέδρου της Lidl κ. Ιακώβου Ανδρεανίδη και με οικοδέσποινα την κ. Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της Lidl και πλήθος εκπροσώπων των ΜΜΕ, συνεργατών αλλά και πελατών της Lidl.

«Η Lidl Food Academy αποτελεί απόδειξη προσήλωσης της Lidl στη σταθερή ποιότητα και στην αγάπη για το καλό και υγιεινό φαγητό», τόνισε η κ. Αδαμίδου στο καλωσόρισμά της, προσθέτοντας ότι «οι σωστές πρώτες ύλες και το καλό φαγητό βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας και διατηρούν την υγεία και την καλή μας διάθεση»

Τα εύσημα για την επιτυχή παρουσία και λειτουργία της Ακαδημίας, η κ. Αδαμίδου απένειμε σε μια δυναμική και ακούραστη ομάδα συνεργατών.

Όπως η ίδια δήλωσε, από το Μάρτιο η Lidl Food Academy θα είναι ανοιχτή σχεδόν καθημερινά, τα μαθήματα θα εντατικοποιηθούν και θα προσφέρονται -όπως πάντα δωρεάν- ως ανταμοιβή στους πιστούς πελάτες της Lidl. Παράλληλα θα υπάρχει  δυνατότητα δοκιμής και αγοράς επιλεγμένων προϊόντων.

Το πάρτι των γενεθλίων της Lidl Food Academy συνεχίστηκε με μουσική, εκλεκτά εδέσματα και ποτά, και φυσικά πολύ κέφι. Είναι άλλωστε μότο της Ακαδημίας πως το καλό φαγητό βελτιώνει την ποιότητα της ζωής και απογειώνει την καλή μας διάθεση!


Tags: Lidl Food Academy, γενέθλια, Ακρόπολη

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)