Γλυκοπατάτες και κολοκύθα στον φούρνο
Αθηνά Λοϊζίδου
Ένα πολύ νοστιμο συνοδευτικό για την γαλοπουλα των γιορτών, διαφορετικο από παραδοσιακές πατατες, οι γλυκοπατατες και η κολοκυθα σε συνδιασμό με το maplesyrup δινουν μια προτοπη γευση στο φαγητό.
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 20΄
Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com
Σχόλια
(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)