ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Νάντια Μπουλέ


  • «Άλλο το Top chef και άλλο ο Γρηγόρης. Είναι δυο διαφορετικά κομμάτια της ζωής μου. Προσπαθώ να τα αντιμετωπίζω και τα δύο ψύχραιμα, γιατί τα έχω διαχωρίσει μέσα μου»

    «Άλλο το Top chef και άλλο ο Γρηγόρης. Είναι δυο διαφορετικά κομμάτια της ζωής μου. Προσπαθώ να τα αντιμετωπίζω και τα δύο ψύχραιμα, γιατί τα έχω διαχωρίσει μέσα μου»

Ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι τελικά…

Ενώ το Top chef σκίζει στο εξωτερικό κι έχει πάρει και βραβείο Emmy, το Master chef του Mega βγήκε πρώτο στον αέρα και κατάφερε να κλέψει μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης...

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος κατάλληλος να απαντήσει σ’ αυτό. Πάντως, τα δύο προγράμματα έχουν διαφορές και διαφορετικές προσεγγίσεις. Στο ένα οι διαγωνιζόμενοι είναι ερασιτέχνες, ενώ στο δικό μας είναι επαγγελματίες που ποντάρουν και στη μελλοντική, επαγγελματική εξέλιξη του διαγωνισμού.

Αισθανόσουν ανταγωνιστικά με την Ευγενία Μανωλίδου;

Όχι, αλλά για κάποιο λόγο αισθάνονταν όλοι οι υπόλοιποι (Γέλια). Εγώ δεν την έβλεπα ανταγωνιστικά.

Δεν το περίμενες αυτό;

Περίμενα ότι θα υπήρχε ένας βαθμός σύγκρισης, επειδή το αντικείμενο των δυο εκπομπών είναι κοινό: Η μαγειρική. Δεν περίμενα, όμως, αυτή τη μανία σύγκρισης, δεν την καταλαβαίνω γιατί πρόκειται για δυο διαφορετικά προϊόντα ενώ έχουμε και διαφορετική τηλεοπτική πορεία.

Παρακολουθούσες το Master chef;

Είμαι φανατική του Ράδιο Αρβύλα, οπότε εκείνη την ώρα έβλεπα Κανάκη και όχι Μανωλίδου.

Ποια η γνώμη σου για τη Μανωλίδου;

Μια χαρά μου φαίνεται σ’ αυτό που κάνει.

Όταν είδα τον προγραμματισμό του Top chef απέναντι από το νέο παιχνίδι του Γρηγόρη και στη συνέχεια το Master chef, σκέφτηκα ότι κάποιος σου κάνει πλάκα. Αυτή η συνύπαρξή σου στον αέρα με τον Αρναούτογλου και στη συνέχεια με τη Μανωλίδου ήταν ό,τι πιο ελκυστικό για τα media.

Όταν μίλησα με το κανάλι, δεν αναφέρθηκα στον προγραμματισμό της εκπομπής. Δεν με αφορά και δεν περνάει από μένα. Πολύ απλά ακολούθησα εκείνον που είχε υπόψη του το κανάλι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν με ρώτησε κανείς και ούτε όφειλε να το κάνει.

Δεν φαντάστηκες τι θα λεγόταν στη συνέχεια;

Τα φαντάστηκα, αλλά η αλήθεια είναι ότι η φαντασία μου δεν μπορούσε να φτάσει στο σημείο που έφτασαν κάποια σχόλια. Επέλεξα, όμως, να τα προσπεράσω και να μην τους δώσω περισσότερη σημασία.

Δεν ένιωσες περίεργα που ήσουν απέναντι από τον Γρηγόρη;

Είναι δυο διαφορετικά κομμάτια της ζωής μου. Άλλο η δουλειά, άλλο η ζωή. Δεν μπορώ να σου πω, όμως, ότι ήταν κάτι που περίμενα ή ήθελα αλλά δεν έδωσα περισσότερη βάση στη συνέχεια. Προσπάθησα και προσπαθώ να τα αντιμετωπίζω ψύχραιμα, γιατί τα έχω διαχωρίσει μέσα μου.

To Money drop το έχεις δει;

Ναι, είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Μην ξεχνάς ότι σ’ αυτή την εποχή όταν δίνεις τόσα λεφτά, είναι ένα πολύ σημαντικό δέλεαρ.

Δεν ήταν, όμως, περίεργο να ακούς τον άνθρωπό σου μετά το τέλος του παιχνιδιού να κάνει μια δυνατή «πάσα» στο Master chef της Ευγενίας Μανωλίδου;

Τίποτα δεν είναι περίεργο πια. Σου ξαναλέω ότι άλλο η προσωπική μας ζωή, άλλο η δουλειά.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου κριτής;

Με τον κύριο Πέσκια γελάω περισσότερο απ’ όλους. Έχει φοβερό χιούμορ. Ο κύριος Τραστέλης είναι ο πιο κομψός και γοητευτικός από τους κριτές. Ο κύριος Μαμαλάκης είναι αυτός που ξέρουμε όλοι, ένας γλυκύτατος άνθρωπος. Τέλος, ο κύριος Προνζάτο είναι ο «Γάλλος» της υπόθεσης.

Εσύ μαγειρεύεις;

Βέβαια, αν και τους τελευταίους μήνες δεν προλαβαίνω με τα γυρίσματα. Μαγειρεύω, όμως, τα φαγητά της μαμάς και της γιαγιάς μου. Αυτά που έχω μάθει απ’ το σπίτι μου.

Τι μαγειρεύεις στον αγαπημένο σου, δηλαδή;

Μακαρόνια με κιμά.

Βελτιώθηκες καθόλου στη μαγειρική λόγω του Top chef;

Παίρνω ιδέες και μαθαίνω κάποια τεχνικά πράγματα, αλλά δεν έχω προλάβει να τα εφαρμόσω.

Ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι τελικά;

Έτσι έδειξε ο σοφός λαός, οπότε κάτι θα ξέρει.

Εσύ, πάντως, φαίνεσαι σαν να μην τρως ποτέ…

Στην Ελλάδα το θέμα του φαγητού είναι πολύ σημαντικό και συναισθηματικό. Σκέψου, ας πούμε, πόσο σημαντικό είναι και πρέπει να είναι το κυριακάτικο τραπέζι της οικογένειας. Φυσικά και τρώω και το ξέρεις, επειδή πολλές φορές φάγαμε μαζί και το είδες.

Άρα έχεις μαγικό μεταβολισμό;

Μάλλον, επειδή λόγω τρεξίματος και πίεσης χρόνου δεν προλαβαίνω να τρώω όπως θέλω, από το καλοκαίρι και μετά.


Tags: Νάντια Μπουλέ, Top Chef

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)