ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: «Δεν με ενοχλεί η σύγκριση με την Χριστιάνα»

Κωνσταντίνος Αρτσίτας


  • Όσα αποκάλυψη σε συνέντευξή της!

    Όσα αποκάλυψη σε συνέντευξή της!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Beatiful People έδωσε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και μίλησε για όλα! Η παρουσιάστρια μίλησε για τη σύγκριση με την Χριστιάνα Αριστοτέλους, αλλά και για τις «τρελές» απολαβές που παίρνει από το Star Κύπρος. 

Όσοι είναι κοντά σου παρατήρησαν ότι η μητρότητα σου έχει βγάλει ένα πιο γλυκό εαυτό. Πώς το εκλαμβάνεις;

Ίσως και η μητρότητα να βοήθησε σ’ αυτή την εικόνα. Ο ερχομός της κόρης μου με έκανε να νιώσω πιο πλήρης σαν άνθρωπος, και αυτό ήταν πάντα ό,τι ονειρευόμουν. Νιώθω όλη αυτή την ικανοποίηση που νιώθει κάθε μητέρα και όσα εισπράττω καθημερινά από αυτό το πλασματάκι με γεμίζουν με πρωτόγνωρα συναισθήματα. Το σίγουρο είναι πως η μητρότητα ήρθε την κατάλληλη στιγμή για μένα.

Πιστεύεις ότι η Αριάδνη σου έφερε τύχη; Κάνεις τηλεόραση, η σχολή μόντελιγκ πάει καλά…

Η Αριάδνη μου έφερε πάρα πολλά σημαντικά πράγματα στη ζωή μου. Ίσως είναι και η τύχη κάτι απ’ αυτά. Δεν θεωρώ, όμως, ότι η επιτυχία και οι ευκαιρίες έρχονται μόνο από τύχη.

Σε ενοχλεί η σύγκριση με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους;

Καθόλου δεν με ενοχλεί, βλέπω μάλιστα πως η σύγκριση είναι μια φυσιολογική εξέλιξη. Σίγουρα δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό για να σταματήσει, απλά είμαι επικεντρωμένη στο πώς εγώ αποδίδω και πώς μπορώ να δώσω κάτι διαφορετικό σ’ αυτό το χώρο και αν στο τέλος αφήσω τη δική μου ταυτότητα θα είναι κάτι που θα με χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Ποια η σχέση σου μαζί της;

Εξαιρετική! Δεν ήμασταν ποτέ κολλητές φίλες, αλλά ούτε είχαμε ποτέ κάτι να χωρίσουμε. Ούτε και τώρα πιστεύω. Θαυμάζω ιδιαίτερα τον επαγγελματισμό της και τη διαδρομή της σ’ αυτό το χώρο, γιατί γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να κρατηθείς και να παραμείνεις στην τηλεόραση χρόνια. Ο καθένας, όμως, κάνει τη δουλειά του και τις επιλογές του, δίνοντας το καλύτερο που μπορεί, αναλόγως της στιγμής και των ευκαιριών που έχει. Δεν έχω κάποιο λόγο να αλλάξω τη σχέση μου με τη Χριστιάνα, ελπίζω ούτε η ίδια.

Ακούστηκαν τρελά ποσά ως αμοιβή σου για την παρουσίαση του Star Κύπρος. Ισχύουν οι τριψήφιοι αριθμοί που ακούσαμε;

Ακούγονται διάφορα τρελά, ειδικά με τη μορφή που πήρε ο χώρος των media τα τελευταία χρόνια. Η χρήση του διαδικτύου και η άποψη που εκφράζεται από παντού. Θα προτιμήσω να μην ασχοληθώ με ποσά γιατί δεν θεωρώ οτι είναι κάτι που αφορά δημόσια συζήτηση. Σίγουρα, όμως, η κάθε δουλειά έχει το κόστος της και την αμοιβή της και θεωρώ ότι αμείβομαι για όσα προσφέρω.

Σε φτάνει ένα 24ωρο για όλα αυτά; Πότε βλέπεις το μωρό;

Κάποτε με φτάνει, κάποτε θα ήθελα να ήταν 48ωρο! Προσπαθώ να κλέβω ώρες, κάποτε λεπτά για να παίρνω κ εγώ τη δόση μου αλλά και να δίνω έστω μικρές μικρές στιγμές στην κόρη μου. Η Αριάδνη είναι η προτεραιότητα μου ό,τι και να γίνεται στα επαγγελματικά μου.

Έχεις τη στήριξη του Νεκτάριου; Τι σου λέει;

Την έχω απόλυτα και είμαι πολύ τυχερή γι’ αυτό. Πάντα με συμβουλεύει, πάντα παίρνουμε αποφάσεις μαζί και φυσικά είναι και ο καλύτερος κριτής μου για όλα. Όσο για την οικογένεια, μοιραζόμαστε τον ίδιο τρόπο σκέψης και πάντα θα βρίσκουμε τις λύσεις για το καλό και των επαγγελματικών μας αλλά και της οικογένειας μας.

Σε χρόνο ντετέ παντρευτήκατε, υποδεχθήκατε και το μωρό σας. Η Αριάδνη έχει αλλάξει τις ισορροπίες στο σπίτι;

Τις έχει αλλάξει αλλά έχει φέρει και μεγάλη ισορροπία ταυτόχρονα. Γιατί είναι ό,τι καλύτερο είχαμε ευχηθεί και όλα τα υπόλοιπα μοιάζουν πανεύκολα μπροστά στο τι θέλουμε να προσφέρουμε στην Αριάδνη.

Τι είναι αυτό που θαυμάζεις στον Νεκτάριο;

Την υπομονή του, την ηρεμία του, αλλά ταυτόχρονα και την αφοσίωσή του σε ό,τι κάνει.

Ο πρωταθλητισμός δεν δυσκολεύει την καθημερινότητά σας;

Τη δυσκολεύει, γιατί λείπει αρκετές ώρες και κάποτε μέρες από το σπίτι, αλλά έχουμε προσαρμοστεί εδώ και χρόνια σ’ αυτό και φροντίζει και ο ίδιος όσο μακριά και αν είναι να είναι ουσιαστικά δίπλα μας. Τώρα, όμως, περισσότερο προσαρμοζόμαστε στις δικες μου αλλαγές και στις ανάγκες της οικογένειάς μας. Ευτυχώς, έχουμε την υγεία μας όλοι και όλα τα υπόλοιπα ρυθμίζονται.