ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Πατσαλίδης - Κυπριανού: Το ζευγάρι στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη

Κωνσταντίνος Αρτσίτας


  • «Ο Λούης είναι το χαμόγελο και η ενέργειά μας»

    «Ο Λούης είναι το χαμόγελο και η ενέργειά μας»

Τους ενώνει το χιούμορ και η αγάπη τους για την οικογένειά που έχουν δημιουργήσει. Ο Λούης Πατσαλίδης και η Αστέρω Κυπριανού δεν είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι, καθώς το άπλετο γέλιο και ο δυνατός δεσμός τους είναι τα βασικά συστατικά αυτού του εκρηκτικού συνδυασμού!

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε και έδωσε την πρώτη του κοινή συνέντευξη στο τηλεοπτικό περιοδικό «Τηλεώρες»!

 

Λούη, νέα τηλεοπτική σεζόν σε νέο κανάλι και νέα εκπομπή; Πως αισθάνεσαι;

Γενικά φέτος ξεκινώ νέα πράγματα σε νέους χώρους όχι μόνο τηλεοπτικά αλλά και ραδιοφωνικά και σε μαγαζί, όπου εμφανίζομαι ζωντανά.  Τηλεοπτικά θα είμαι στον Αλφα Κύπρου με όλη την ομάδα μου πλυν της Τζώρτζιας Παναγή αλλά με την Γεωργία Γεωργίου και αισθάνομαι πολύ όμορφα. Νιώθω έτοιμος να προσφέρουμε στον κόσμο το γέλιο που το έχει τόσο ανάγκη. 

Τι πρόκειται να δούμε από εσένα στη νέα σου εκπομπή; Να περιμένουμε αυτά που ξέρουμε από εσένα;

Και αυτά που ξέρετε αλλά και πολλές εκπλήξεις που δεν θα τις περιμένετε με τίποτα.  Η νέα εκπομπή θα έχει πολλά καινούργια πράγματα.  Καταρχάς θα γυρίζεται σε θέατρο με ένα καταπληκτικό σκηνικό και με πολλά καινούργια παιχνίδια και δοκιμασίες τόσο στους καλεσμένους όσο και στον κόσμο.  Οι άνθρωποι στον Αλφα Κύπρου επένδυσαν σε μας και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα που θα βγαίνει στις οθόνες θα είναι ποιοτικά και αισθητικά καλύτερο από ποτέ. 

Δυσκολεύτηκες να πάρεις την απόφαση να αλλάξεις κανάλι και τι σε έκανε τελικά να πεις το μεγάλο ναι;

Δεν ήταν καθόλου εύκολη η απόφαση μας να αλλάξουμε τηλεοπτική στέγη.  Ειμαι άνθρωπος όμως που ρισκάρει πολύ στη ζωή του και το έχω αποδείξει αφήνοντας την σιγουριά της προηγούμενης επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας στην τράπεζα για να κυνηγήσω το όνειρο μου.  Όταν κατάλαβα ότι ο κύκλος τόσο ο δικός μου, όσο και της ομάδας μας στο Σίγμα είχε ολοκληρωθεί, μιλήσαμε με όλα σχεδόν τα κανάλια και τελικά καταλήξαμε στον Αλφα Κύπρου και ο λόγος ήταν απλός.  Οι άνθρωποι στον Αλφα Κύπρου μας έδωσαν να καταλάβουμε ότι θα μπορούσαν να μας πάρουν ένα βήμα μπροστά, ότι ήξεραν τι έπαιρναν και ήξεραν πως θα βελτιώσουν τόσο την εκπομπή όσο και εμένα και την ομάδα μου. 

Είσαι γνωστός για το καυστικό σου χιούμορ! Σου έχει δημιουργήσει ποτέ αυτό πρόβλημα; Σε πήρε ποτέ κανείς τηλέφωνο να παραπονεθεί για κάτι που είπες;

Παράπονα υπάρχουν ναι, όχι συχνά αλλά υπάρχουν, δεν πρόκειται να σου πω ψέματα.  Ακούς τα παράπονα που σου κάνουν τα φιλτράρεις και αναλόγως πράττεις.  Δεν έχω προσωπικά με κανέναν, ούτε εμπάθεια, συμπάθειες ναι πολλές, αλλά ο σκοπός δεν είναι να μειώσουμε ή να προσβάλουμε κάποιον.  Ο σκοπός είναι να κάνουμε τον κόσμο να περνά ευχάριστα 2 ώρες μπροστά από την τηλεόραση του.

Θα δεχόσουν από κάποιον ανώτερό σου να αφαιρέσεις κάποιο κομμάτι από τα κείμενα σου;

Όχι, κατηγορηματικά, δεν θα το δεχόμουν, και ούτε έχει συμβεί ποτέ.

Είχες ποτέ προβλήματα με την Αρχή Ράδιοτηλεόρασης;

Στην πρώτη σεζόν είχαμε μια καταγγελία για ένα θέμα που αφορούσε τον Μακαριότατο 

Η σύζυγός σου, Αστέρω Κυπριανού, τι σε συμβούλεψε λίγο πριν την μεταγραφή σου στον Alpha Κύπρου;

Με έβλεπε που για ένα μήνα πραγματικά βασανιζόμουν αν θα έφευγα ή όχι από το Σίγμα για άλλο κανάλι, γιατί πρώτα έφυγα από το Σίγμα και μετά μπήκα στη διαδικασία συζήτησης με άλλα κανάλια.  Οπόταν η Αστέρω μου άφησε ένα σημείωμα ένα πρωί πριν φύγω από το σπίτι για τη δουλειά, που μου έλεγε μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα κτλ κτλ κτλ και αυτό ήταν που με έκανε να πάρω την τελική μου απόφαση. 

Γενικώς τη συμβουλεύεσαι όταν θες να πάρεις κάποια απόφαση;

Πάντα, η Αστέρω είναι ο μάνατζερ μου, πάντα τη συμβουλεύομαι κάποιες φορές βέβαια ακούω την συμβουλή της και κάποιες όχι.  Εννοείται πως όταν δεν ακούσω τη συμβουλή της και στην πορεία φανεί ότι κακώς έπραξα, ακούω κρεβατομουρμούρα για περίπου 5 χρόνια. (γέλια)

Αλήθεια ποιο είναι το μυστικό για ένα επιτυχημένο γάμο;

Λούης: Δεν υπάρχει κανένα μυστικό.  Η αγάπη, ο αλληλοσεβασμός και το να αποδέχεσαι τον σύντροφο σου με τα ελαττώματα του και με τα προτερήματα του.  Ο ένας πρέπει να συμπληρώνει τον άλλο.   

Αστέρω: Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση, αλλά δεν θα απαντήσω τα κλασσικά! Στην δική μας περίπτωση θα πω το γεμάτο ψηγείο. Δηλαδή πάντα έχω το ψυγείο γεμάτο με τις αγαπημένους του  λιχούδιες για τον Λούη και έτσι είναι ευτυχισμένος ο γάμος μας. (γέλια)

Είστε σκληροί κριτές ο ένας του άλλου;

Λούης: Η Αστέρω σε μένα ναι, εγώ στην Αστέρω δεν είμαι σκληρός κριτής.  Η Αστέρω πάντα κάνει προσεγμένες συνεργασίες και επειδή σαν άνθρωπος θέλει στη δουλειά της να είναι όλα στην εντέλεια πολύ δύσκολα βρίσκω κάτι για να της κάνω παρατήρηση ή κριτική. 

Αστέρω: Μπορώ να πω πως ναι! Είμαι σκληρή κριτής του Λούη αλλά χωρις να έχω την πρόθεση να τον πληγώσω. Προσπαθώ πάντα να είμαι ευγενική και πιστεύω πως βοηθά ο ένας τον άλλον να αυτοβελτιώνεται!

Αστέρω και εσύ όμως είσαι στην οικογένεια του Άλφα Κύπρου! Μίλησέ μας για τη συμμετοχή σου στη σειρά «Σαν Οικογένεια»

Ναι, είμαι και εγώ μέλος του Alpha Κύπρου και συγκεκριμένα συμμετέχω στην καθημερινή δραματική σειρά «Σαν Οικογένεια» της Μαρίας Γεωργιάδου. Η σειρά έχει ήδη αγαπηθεί από τον κόσμο και αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά. Πρωταγωνιστές είναι τέσσερα παιδιά που μεγάλωσαν σε ορφανοτροφείο, τα οποία όταν μεγαλώνουν αποφασίζουν να βρούν τις οικογένειές τους. Εγώ υποδύομαι τη Στέλλα, τη κολλητή της Νίκης, της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους δηλαδή! Μια δυνατή φιλία που στην πορεία θα κλονιστεί από διάφορα γεγονότα που θα συμβούν.

Πως βλέπεις γενικώς τη νέα τηλεοπτική σεζόν; Παρακολουθείς τηλεόραση;

Λόγω φόρτου εργασίας δεν μπορώ να πω πως έχω παρακολουθήσει τα νέα τηλεοπτικά προγράμματα, αλλά επειδή κινούμαστε σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, πρέπει να παρέχουμε καλή τηλεόραση στο στους τηλεθεατές, που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες.

Έχει ανέβει ο πήχης;

Φυσικά! Και ασχέτως της τρέλας που μας πιάνει με την τηλεόραση, αυτό βοήθησε στο να κάνουμε καλύτερη τηλεόραση και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίες!

Είσαι φανατική των εκπομπών του Λούη;

Εννοείται πως είμαι φανατική του Λούη μου! Υποστηρίζω και στηρίζω τον άνδρα μου σε αυτό που κάνει, γιατί πραματικά ο Λούης είναι αληθινός και αυθεντικός.

Παρακολουθείτε μαζί με τα παιδάκια σας τις εκπομπές του Λούη;

Όχι, γιατι τα παιδάκια μας είναι μικρά και δεν μπορούν να τις παρακολουθήσουν! Προς το παρόν βλέπουν μόνο παιδικά προγράμματα. Βέβαια εμείς απολαμβάνουμε τον Λούη ζωντανά γιατί το χιούμορ υπάρχει και πολλές φορές τα παιφιά αντιλαμβάνονται ότι ο Λούης γράφει κείμενα για την εκπομπή και όπως κάθεται να σηκωθεί και να αρχίσει να γράφει.

Στο σχολείο δεν τους λένε κάτι;

Ναι! Ειδικά στην κόρη μου που είναι οκτώ χρονών με ρωτά γιατί οι συμμαθητές μου βλέπουν τον μπαμπά και εγώ δεν μπορώ;

Οπότε είναι εξίσου αστείος και στην καθημερινότητα του;

Ναι! Αλλά είναι ακόμη πιο καλός. Δηλαδή θα σκουπίσει, θα σφουγγαρίσει, θα πλύνει πιάτα, θα ζυμώσει, θα πας πάει πολλές βόλτες, θα φάει όλα τα φαγητά μας, αλλά δεν μας πειράζει γιατί είναι ο Λούης μας. Το χαμόγελό μας και η ενέργειά μας.

Λούη τι άλλο κάνεις εκτός από τηλεόραση αυτή την εποχή;     

Είμαι καθημερινά στο ραδιόφωνο στον ΚΛΙΚ FM από τις 7 μέχρι τις 10 το πρωί μαζί με τον Τάσο Θεοδώρου και τον Τάσο Σταυρίδη όπου πραγματικά το διασκεδάζω και περνώ ένα 3ωρο την ημέρα με κέφι και πολλή γέλιο.  Επίσης κάθε Παρασκευή βράδυ εμφανίζομαι μαζί με τον Τεύκρο Νεοκλέους, τον Λούκα Λουκά και τον Γιώργο Χριστοφή στη μουσική σκηνή RED στη Λευκωσία στην καινούργια μου παράσταση stand up comedy « ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΑΧΟΥΣ»

Αστέρω τι  να περιμέμουμε στη συνέχεια από εσένα;

Υπάρχουν προτάσεις θεατρικές, οπότε σύντομα ίσως μπορώ να ανακοινώσω κάτι!