ΓΛΥΚΑ

Κανταΐφι Κιουνεφέ

Αθηνά Λοϊζίδου


  • Αγαπημένο γλυκό στο οποίο δεν μπορώ να αντισταθώ ειδικά όταν το σερβίρω με παγωτό βανίλια η μαστίχα.

    Αγαπημένο γλυκό στο οποίο δεν μπορώ να αντισταθώ ειδικά όταν το σερβίρω με παγωτό βανίλια η μαστίχα.

Αγαπημένο γλυκό στο οποίο δεν μπορώ να αντισταθώ ειδικά όταν το σερβίρω με παγωτό βανίλια η μαστίχα. Στις περιοχές της ανατολικής Μεσόγειου το φτιάχνουμε με αναρή η ανθότυρο και φέτα. Στην συνταγή μου έχω προσθέσει και φρέσκια μοτσαρέλα.  Όταν το φτιάξετε θα συμφωνήσετε μαζί μου είναι το cheesecake της ανατολής.

Βαθμός δυσκολίας, εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας, 20΄
Χρόνος ψησίματος, 40΄
273 θερμίδες ανά 100γρ.

Θα χρειαστούμε ένα στρογγυλό ταψάκι για πίτες  με διάμετρο   22 εκ.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com


Tags: Κανταΐφι Κιουνεφέ, εύκολα, απλά, σπιτικά, γυναίκα, άποψη, Αθηνά Λοιζίδου, γλυκό

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)