ΓΛΥΚΑ

Ρυζόγαλο


  • Ρυζόγαλο

    Ρυζόγαλο

Το παραδοσιακό ρυζόγαλο, μια εύκολη και γρήγορη συνταγή. Σερβίρετε ζεστό η κρύο αλλά πάντα με μπόλικη αλεσμένη κανέλα.

ΒΔ Εύκολο
ΧΕ 10΄
ΧΨ 25΄
Θερμίδες ανά μερίδα, 218

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

 


Tags: Ρυζόγαλο

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)