ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Δύο νέα καταστήματα franchise Fullah Sugah στη Κύπρο

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Η Fullah Sugah εξελίσσεται σε μια από τις δυναμικότερες εταιρίες στο χώρο της γυναικείας μόδας

    Η Fullah Sugah εξελίσσεται σε μια από τις δυναμικότερες εταιρίες στο χώρο της γυναικείας μόδας

Η γνωστή εταιρία ένδυσης για τη σύγχρονη γυναίκα Fullah Sugah διευρύνει δυναμικά το δίκτυο καταστημάτων της στην Κύπρο, στη Λευκωσία και στο Παραλίμνι σε δύο από τους κεντρικότερους δρόμους της.

Τα νέα αυτά καταστήματα, το 3ο και 4ο της αλυσίδας στην Κύπρο, φιλοδοξούν να προσεγγίσουν το απαιτητικό πελατειακό κοινό της Κύπρου που αναζητά ολοκληρωμένες προτάσεις μόδας σε ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Η Fullah Sugah εξελίσσεται σε μια από τις δυναμικότερες εταιρίες στο χώρο της γυναικείας μόδας με ένα δίκτυο που αριθμεί περισσότερα από 650 σημεία πώλησης, 30 καταστήματα εταιρικά και franchise σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει και το δίκτυο της στο εξωτερικό.

Η Fullah Sugah είναι το όνομα της μόδας για τη γυναίκα του σήμερα, που τη χαρακτηρίζει η θηλυκότητα, η δυναμική προσωπικότητα και το μοναδικό στιλ. Πίσω από αυτό το εμπορικό σήμα κρύβεται μια μεγάλη ιστορία 80 ετών επιτυχίας και αδιάλειπτης παρουσίας στο μαγικό και υπέροχο κόσμο της μόδας που ξεκινά από το 1936 και στοχεύει στο μέλλον.


Tags: καταστήματα, franchise, Fullah Sugah, Κύπρος

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)