ΟΜΟΡΦΙΑ

Εmmys beauty alert: Τα καλύτερα looks

Γαβριέλα Αγησιλάου


 • Το make up look της Emily Ratajkowski, για εμάς ήταν το καλύτερο. Το μοντέλο ανέδειξε σωστά της τέλειες γωνιές του προσώπου της ενώ τόνισε πολύ σωστά τα μάτια της.

  Το make up look της Emily Ratajkowski, για εμάς ήταν το καλύτερο. Το μοντέλο ανέδειξε σωστά της τέλειες γωνιές του προσώπου της ενώ τόνισε πολύ σωστά τα μάτια της.

 • Το make up look της Emily Ratajkowski, για εμάς ήταν το καλύτερο. Το μοντέλο ανέδειξε σωστά της τέλειες γωνιές του προσώπου της ενώ τόνισε πολύ σωστά τα μάτια της.

  Το make up look της Emily Ratajkowski, για εμάς ήταν το καλύτερο. Το μοντέλο ανέδειξε σωστά της τέλειες γωνιές του προσώπου της ενώ τόνισε πολύ σωστά τα μάτια της.

 • Η Emilia Clarke επέλεξε τους γήινους τόνους για το μακιγιάζ της πετυχαίνοντας έτσι ένα φυσικό μακιγιάζ που αναδείκνυε τη φυσική ομορφιά της.

  Η Emilia Clarke επέλεξε τους γήινους τόνους για το μακιγιάζ της πετυχαίνοντας έτσι ένα φυσικό μακιγιάζ που αναδείκνυε τη φυσική ομορφιά της.

 • Heidi Klum: Η αψεγάδιαστη ομορφιά της, της επιτρέπει να πειραματιστεί άφοβα. Εμείς λατρέψαμε το σαγηνευτικό της βλέμμα και την παστέλ απόχρωση στα χείλη της

  Heidi Klum: Η αψεγάδιαστη ομορφιά της, της επιτρέπει να πειραματιστεί άφοβα. Εμείς λατρέψαμε το σαγηνευτικό της βλέμμα και την παστέλ απόχρωση στα χείλη της

 • Priyanka Chopra: Με έντονα καλοσχηματισμένα φρύδια και κόκκινο κραγιόν η Chopra πέτυχε ένα αριστοκρατικό beauty look.

  Priyanka Chopra: Με έντονα καλοσχηματισμένα φρύδια και κόκκινο κραγιόν η Chopra πέτυχε ένα αριστοκρατικό beauty look.

 • Millie Bobby Brown: Σε εντελώς φυσικούς τόνους προτίμησε να κινηθεί η Millie η οποία πόνταρε στις γυαλάδες που αποτελούν trend της σεζόν.

  Millie Bobby Brown: Σε εντελώς φυσικούς τόνους προτίμησε να κινηθεί η Millie η οποία πόνταρε στις γυαλάδες που αποτελούν trend της σεζόν.

 • Με χρυσή σκιά στο άνω βλέφαρο και έντονα ζυγωματικά η Sarah Hyland πέτυχε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ το οποίο αναδείκνυε την ομορφιά της.

  Με χρυσή σκιά στο άνω βλέφαρο και έντονα ζυγωματικά η Sarah Hyland πέτυχε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ το οποίο αναδείκνυε την ομορφιά της.

 • Τους πιο φυσικούς τόνους για το μακιγιάζ της επέλεξε η America Ferrera. Η ηθοποιός με έντονες βλεφαρίδες και eyeliner ανέδειξε τα μάτια της που αποτελούν το δυνατό της σημείο.

  Τους πιο φυσικούς τόνους για το μακιγιάζ της επέλεξε η America Ferrera. Η ηθοποιός με έντονες βλεφαρίδες και eyeliner ανέδειξε τα μάτια της που αποτελούν το δυνατό της σημείο.

 • Αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη πορσελάνινη ανοιχτόχρωμη της επιδερμίδα η Kristen Bell κέρδισε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί.

  Αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη πορσελάνινη ανοιχτόχρωμη της επιδερμίδα η Kristen Bell κέρδισε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί.

Μετά από μήνες προετοιμασίας η μεγάλη βραδιά των βραβείων Emmys, έφτασε στο τέλος της με τις αγαπημένες μας celebrities να ξεπερνούν τις προσδοκίες μας, και να κλέβουν τις εντυπώσεις τόσο στις ενδυματολογικές τους εμφανίσεις όσο και στα beauty looks.

Εμείς ως beauty lovers ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα beauty looks της βραδιάς.

Από το αψεγάδιαστο μακιγιάζ της Emily Ratajkowski μέχρι το natural look της Emilia Clarke και το κόκκινο φλογερό κραγιόν της Priyanka Chopra, εσείς ποιο προτιμάτε;

 1. Emily Ratajkowski: Το make up look της Emily Ratajkowski, για εμάς ήταν το καλύτερο. Το μοντέλο ανέδειξε σωστά της τέλειες γωνιές του προσώπου της ενώ τόνισε πολύ σωστά τα μάτια της.
 2. Η Emilia Clarke επέλεξε τους γήινους τόνους για το μακιγιάζ της πετυχαίνοντας έτσι ένα φυσικό μακιγιάζ που αναδείκνυε τη φυσική ομορφιά της.
 3. Heidi Klum:  Η αψεγάδιαστη ομορφιά της, της επιτρέπει να πειραματιστεί άφοβα. Εμείς λατρέψαμε το σαγηνευτικό της βλέμμα και την παστέλ απόχρωση στα χείλη της.
 4. Priyanka Chopra: Με έντονα καλοσχηματισμένα φρύδια και κόκκινο κραγιόν η Chopra πέτυχε ένα αριστοκρατικό beauty look.
 5. Millie Bobby Brown: Σε εντελώς φυσικούς τόνους προτίμησε να κινηθεί η Millie η οποία πόνταρε στις γυαλάδες που αποτελούν trend της σεζόν.
 6. Sarah Hyland: Με χρυσή σκιά στο άνω βλέφαρο και έντονα ζυγωματικά η Sarah Hyland πέτυχε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ το οποίο αναδείκνυε την ομορφιά της.
 7. Τους πιο φυσικούς τόνους για το μακιγιάζ της επέλεξε η America Ferrera. Η ηθοποιός με έντονες βλεφαρίδες και eyeliner ανέδειξε τα μάτια της που αποτελούν το δυνατό της σημείο.
 8. Αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη πορσελάνινη ανοιχτόχρωμη της επιδερμίδα η Kristen Bell κέρδισε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί.

Tags: ομορφιά, άποψη, μακιγιάζ, γυναίκα, κόκκινο χαλί

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)