ΓΛΥΚΑ

Pavlova


  • Pavlova

    Pavlova

Η Pavlova είναι ένα πολύ εντυπωσιακό γλυκό που τραβά σαν μαγνήτης μικρούς και μεγάλους. Το γλυκό αυτό προέρχεται από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και φτιάχτηκε το 1926 από έναν Νεοζηλανδό σεφ προς τιμήν της γνωστής Ρωσίδας μπαλαρίνας, Άννας Πάβλοβα.

Εδώ την έχω φτιάξει σε έξι ατομικές μερίδες αλλά μπορείτε να την φτιάξετε και σε μια μεγάλη. Υπόψη οι ατομικές Pavlova είναι μεγάλες και ότι κάθε μερίδα αντιστοιχεί σε δύο άτομα.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com


Tags: Pavlova, Στης Αθηνάς, εύκολα, απλά, σπιτικά

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)