ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ

O Kanye West στο NYFW με παιδικά ρούχα;

Κατρίνα Πίτρακκου


  • Παραμονές της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη ο Kanye West θα αποκαλύψει τη συλλογή Yeezy Season 4.

    Παραμονές της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη ο Kanye West θα αποκαλύψει τη συλλογή Yeezy Season 4.

H ομάδα του ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την ημερομηνία που θα παρουσιάσει τη συλλογή του στη Νέα Υόρκη, ενώ ο ίδιος τον περασμένο Φεβρουάριο φρόντισε να ενημερώσει τους φαν του μέσω Twitter ότι εργάζεται πυρετωδώς πάνω σε μια σειρά με παιδικά ρούχα για τα Yeezy Season 4.

Στις 7 Σεπτεμβρίου λοιπόν, μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη της εβδομάδας μόδας, το σόου Kanye West αποτελεί ένα από τα πιο καυτά εισητήρια για τον κόσμο της μόδας, και για ακόμα μια σεζόν ο ράπερ κρατά επτασφράγιστο μυστικό τον χώρο στον οποίο θα γίνει το σόου, με τους καλεσμένους να περιμένουν με ανυπομονησία τις εκπλήξεις που τους επιφυλάσσει.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι ο West έχει προγραμματίσει ήδη δυο συναυλίες στο ''Μεγάλο Μήλο'' τις μέρες ακριβώς πριν την παρουσίαση της νέας του συλλογής στο Madison Square Garden όπου διεξήγαγε το σόου της περασμένης σεζόν, αν και ακόμα δεν έχει αναφέρει το χώρο που θα φιλοξενήσει το σόου του τον Σεπτέμβρη. Παράλληλα δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν θα ενώσει τις δυνάμεις του με την Adidas στην παραγωγή για ακόμα μια σεζόν, αν και πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο με τον αθλητικό κολοσσό για μακροχρόνια συνεργασία. Όσο για το αν αυτή η συλλογή θα αποτελείται τελικά από παιδικά κομμάτια ή όχι μόνο αυτό είναι ακόμα ένα ερώτημα που μένει μετέωρο.


Tags: Kanye West, εβδομάδα μόδας, Νέα Υόρκη, συλλογή, παιδικά, Yeezy, Adidas

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)