ΓΛΥΚΑ

Σιροπιαστή φουντουκόπιτα

Αθηνά Λοϊζίδου


  • Συνοδεύονται θαυμάσια με παγωτό.

    Συνοδεύονται θαυμάσια με παγωτό.

Ακόμα ένα σιροπιαστό γλυκό που αγαπώ πολύ για το καλοκαίρι. Λατρεύω τα σιροπιαστά γιατί διατηρούνται παγωμένα στο ψυγείο και είναι υπέροχα ακόμα και 5 μέρες μετά που τα φτιάξαμε γιατί τραβάνε το σιρόπι τους και γίνονται ακόμα πιο λαχταριστά. Συνοδεύονται θαυμάσια με παγωτό.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος ψησίματος: 35΄
Θερμίδες ανά 100 γρ., 273

Θα χρειαστούμε ένα ταψί διαστάσεων 25x35 εκ. τη βάση του οποίου θα στρώσουμε με λαδόχαρτο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com


Tags: σιροπιαστό, γλυκό, Στης Αθηνάς, Αθηνά Λοιζίδου

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)