ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Ρεβιθοσαλάτα

Αθηνά Λοϊζίδου


  • Σερβίρουμε γαρνιρισμένη με κομματάκια λιαστής ντομάτας και ελαιόλαδο

    Σερβίρουμε γαρνιρισμένη με κομματάκια λιαστής ντομάτας και ελαιόλαδο

Υπέροχο ντιπ και συνδετικό για όλα τα πιάτα αυτής της έκδοσης. Φτιάχνετε πολύ εύκολα ειδικά αν θα χρησιμοποιήσετε έτοιμα ψημένα ρεβίθια. Αλλιώς ψήστε τα δικά σας από ξηρή μορφή μουλιάζοντας απ το προηγούμενο βράδυ και μετά στην χύτρα ταχύτητας η κατσαρόλα.
Σερβίρουμε γαρνιρισμένη με κομματάκια λιαστής ντομάτας και ελαιόλαδο

Βαθμός δυσκολίας: πολύ εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος ψησίματος αν χρησιμοποιήσουμε ξηρό φασολιά, 40΄στην χύτρα ταχύτητας
Θερμίδες ανά 100γρ, 122


Εκτέλεση

1. Bάζουμε όλα τα υλικά στο πολιμίξερ και αλέθουμε μέχρι να έχουμε ένα πολτό. Σερβίρουμε γαρνιρισμένη με λιαστές ντομάτες.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com


Tags: Ρεβιθοσαλάτα, στην κουζίνα, στης Αθηνάς, εύκολα, απλά, σπιτικά

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)