ΓΛΥΚΑ

Παγωτό με «μπακλαβά» και παγωτό μαστίχα βύσσινο

Αθηνά Λοϊζίδου


  • Παγωτό με «μπακλαβά» και παγωτό μαστίχα βύσσινο

    Παγωτό με «μπακλαβά» και παγωτό μαστίχα βύσσινο

Εκτέλεση
1.Προθερμάνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Περνούμε 2 φύλλα μπακλαβά και τσαλακώνουμε το κάθε ένα να γίνει σαν μπάλα. Τοποθετούμε σε λαμαρίνα και βάζουμε στο φούρνο για 10 λεπτά η μέχρι να ψηθεί και να γίνει τραγανιστό το φύλλο. Αφήνουμε να κρυώσει
2.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τους ξυρούς καρπούς, τον βούτυρο την ζάχαρη και τα μπαχαρικά.
3.Για να στήσουμε το Sundaeμας, σε μπολ παγωτού βάζουμε εν αλλαξ, παγωτό, μίγμα ξυρών καρπών και σπασμένο φύλλο. Σερβίρουμε αμέσως.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com


Tags: Παγωτό με «μπακλαβά» και παγωτό μαστίχα βύσσινο, εύκολα, απλά, σπιτικά, Αθηνά Λοιζίδου

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)