#PINOFTHEWEEK

True geek.

Νάκης Αντωνίου


True geek.

Σίγουρα θα τον πετύχεις σε κάποιο event και σίγουρα θα έχει μια κάμερα στο χέρι. Πάντα έχει. O Salvador El Combo, εκτός από cool και catchy ψευδώνυμο, σου δίνει χίλιους ακόμα λόγους για να τον προσέξεις. Αν είσαι και εσύ όσο geek είμαστε εμείς, είναι ο άνθρωπός σου. 

Με τι ασχολείσαι,
Salvador;
Εργάζομαι σε ιατροφαρμακευτική εταιρία όπου εκεί εκτελώ καθήκοντα πωλητή και υποστηριχτή ορθοπεδικών χειρουργείων. Αλλά τα hobbies μου, όπως θα το έλεγε κάποιος, είμαι geek gamer, vlogger (Youtuber), live streamer, video editor και, το αγαπημένο μου, interviewer.

Είσαι πάντα με μία κάμερα στο χέρι;
Συνήθως ναι, ο φακός της κάμερας με ενθουσιάζει και βγάζει από μέσα μου τoν τρελό μου εαυτό ο οποίος διασκεδάζει τα πάντα και τους πάντες, θέλω να πιστεύω βέβαια.

Τι συνεντευξιαζόμενους επιδιώκεις να έχεις;
Επιδιώκω άτομα με ενδιαφέρον χαρακτήρα και προσόντα. Όσο πιο παράξενος και μοναδικός χαρακτήρας τόσο πιο πολύ με ενθουσιάζει. Είμαι πάντα μα πάντα θαυμαστής αυτών που παίρνω συνεντεύξεις γιατί όλοι έχουν αυτό το κάτι μοναδικό που θέλω να εξερευνήσω και να μάθω.

Ποια ήταν η πιο exciting συνέντευξη μέχρι τώρα;
Η αλήθεια είναι δυο συνεντεύξεις και όχι μια! Η πρώτη συνέντευξη ήταν μέσω του CyprusGamer.com, όπου εργάζομαι ως interviewer και video editor με μια υπέροχη «οικογένεια» από φανταστικούς ανθρώπους του χώρου. Eίχα πάρει συνέντευξη λοιπόν από τους RACKA RACKA δυο δίδυμα αδέλφια οι οπoίοι έχουν ένα από τα πιο γνωστά Youtube Channels ανά το παγκόσμιο και, το πιο ενδιαφέρον, είναι ότι έχουν κυπριακές οικογενειακές ρίζες και είναι αφάνταστα απλοί άνθρωποι που κάνουν άπλα αυτό που αγαπούν τόσο πολύ. Η δεύτερη συνέντευξη είχε πάρει μέρος στο δεύτερο Cyprus Comic-Con το οποίο διοργανώθηκε το 2015 και είχε να κάνει πάλι με ένα Κύπριο ηθοποιό ονομαζόμενος Μίλτος Γερολέμου ηθοποιός ο οποίος έπαιξε το ρολό του Serio Forel στο πρώτο season του Game of Thrones και στην ταινία Star Wars VII

Το cyprusgamer.com πώς και πότε δημιουργήθηκε;
To CyprusGamer.com δημιουργήθηκε πριν απο δυο χρόνια με την συγχώνευση των δυο μεγαλύτερων Gaming communities που υπήρχαν στο νησί, από τους Σταύρο Παφίτη, Τζιώρτζη Κυπριανού και Στέφανο Λοιζίδη. 

Τι βρίσκει κάποιος εκεί;
Εκεί μπορεί κάποιος να βρει και να ενημερωθεί για τα πάντα περί του θέματος Gaming όπως λέει και το όνομα της σελίδας μας με λίγα λόγια όλα τα νέα στο χώρο του Gaming στην Κύπρο όπως events που διοργανώνονται και όχι μόνο , Review από παιχνίδια σε παιχνίδοκονσόλες και υπολογιστή όπως και Review προϊόντων περί γενικός του gaming και αρκετά τα οποία μπορείτε να ανακαλύψετε μπαίνοντας στη σελίδα μας

Για πες, «Pokemon Go». Πες τα μου όλα.
Λοιπόν Pokemon GO ένα παιχνίδι το οποίο έχει τρελάνει κόσμο ανα το παγκόσμιο, ένας από αυτούς είμαι και εγώ! Αν και αυτή την στιγμή στην Κύπρο δεν έχει κυκλοφορήσει το παιχνίδι στο Playstore,AppleStore… παρά πολλοί έχουν πάρει το παιχνίδι από σελίδες unofficial και παίζουν μανιωδώς. Είναι ένα παιχνίδι όπου έρχεσαι σε επαφή με τα αγαπημένα σας Pokémon έξω στο δρόμο καθώς κάνεις τον καθημερινό σου περπάτημα στόχος είναι να μαζέψεις όλα τα Pokemon και να μπεις σε μια από της τρεις ομάδες που διαθέτει το παιχνίδι και να είσαστε κυρίαρχοι διαφόρων περιοχών κερδίζοντας Poke-Gyms ομαδικά.

Πώς σου φαίνονται τα Comic-Con μας;
Τα Cyprus Comic-Con έχουν χαρακτηριστεί από πολύ γνωστά άτομα του χώρου, που έχουν λάβει μέρος σε Comic-Cons ανα το παγκόσμιο, ως ένα από τα πιο ωραία Comic-Con στον κόσμο λόγο της οργάνωσης και της εξαιρετικής ενεργείας που διαθέτει ο Κύπριος  Geek και όχι μόνο.

Ξέρεις, νομίζω μετά το πρώτο Comic-Con «αναδύθηκαν» όλοι οι geeks της Κύπρου. Τι πιστεύεις εσύ;
Οι Geeks τις Κύπρου διψούσαν χρόνια για αυτό το ξέσπασμα και ευτυχώς βρεθήκαν τα ανάλογα άτομα για να το κάνουν πραγματικότητα και να μας κάνουν όλους να βγάλουμε αυτό τον Geek που είχαμε βαθειά κλεισμένο όλοι μέσα μας παραβλέποντας τα «κλισέ» των Κυπρίων. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σε όλο το Cyprus Comic-Con team!

Θα μου πεις και για το δικό σου blog; Dude_Car_Cast; Εξήγα μου το όνομα, κατ’ αρχάς.
Λόγο τις εργασίας μου οι ώρες οδήγησης είναι παρά πολλές, ήθελα τόσο πολύ να ξεκινήσω το δικό μου YouTube Channel και δεν είχα τον χρόνο. Έτσι αποφάσισα να κάνω μερικά funny singing car videos τα οποία ποτέ δεν δημοσίευσα γιατί σίγουρα θα έψαχνα δουλεία λόγο τις σοβαρότητας που πρέπει να έχω στο χώρο εργασίας μου. Αυτός ήταν ο λόγος να βγει το πρώτο μου YouTube channel «Dude_Car_Cast» (A DUDE… in a CAR… CASTING… a video) αυτό ήταν το concept το οποίο ξύπνησε την μεγάλη μου αγάπη για τον φακό και ακολούθως στην δημοσιογραφία (Interviews).

Και τι κάνεις εκεί;
Εκεί κάνω διάφορα βίντεο τα οποία αφορούν διάφορα gaming events και όχι μόνο όπως events απο φιλανθρωπικές οργανώσεις γιατί μου αρέσει να βοηθώ όπως μπορώ και εγώ με τον δικό μου τρόπο και πιο σημαντικό κάνω τα Vlogs τις καθημερινότητας μου αυτό όμως θα αλλάξει γιατί κάνω ένα μεγάλο βήμα μου αλλάζοντας το όνομα του καναλιού μου από Dude_Car_Cast κάνοντας το Salvador και αφοσιώνοντας περισσότερο χρόνο στο Facebook Livestream για να μπορέσω να επικεντρωθώ περισσότερο στα καθημερινά μου Vlogs και να διασκεδάσω το κόσμο που με παρακολουθεί!!!

Τελικά, Salvador, πόσο geek είσαι;
Δυστυχώς το Geekness δεν έχει μονάδα μέτρησης αλλά θέλω να πιστεύω ότι είμαι over 9000! Όσοι είναι Geeks σίγουρα θα το πιάσουν αυτό που έχω πει.

Facebook: Salvador El Combo 
Instagram: @salvador_el_combo 
Twitter: @SalvadorElCombo 
Photoshoot: nakis. photography


Tags: p.in, person of interest, pinoftheweek