ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

STREET COUTURE: Τα καλύτερα looks από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι

Κατρίνα Πίτρακκου


  • Τα πιο διάσημα ''it'' girls βρέθηκαν στο Παρίσι για να παρακολουθήσουν τις couture συλλογές των μεγάλων οίκων ανεβάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά στη street μόδα.

    Τα πιο διάσημα ''it'' girls βρέθηκαν στο Παρίσι για να παρακολουθήσουν τις couture συλλογές των μεγάλων οίκων ανεβάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά στη street μόδα.

H εβδομάδα υψηλής ραπτικής στο Παρίσι ξεκίνησε με τους μεγάλους οίκους να παρουσιάζουν εντυπωσιακά looks στο catwalk και τα social media να ξεχυλίζουν από τα πιο πολυτελή υφάσματα και τα πιο πλούσια σύνολα. Εκεί βρίσκονται και οι σταρ της μόδας του δρόμου που προσγειώθηκαν στην Πόλη του Φωτός όχι μόνο για να παρακολουθήσουν από κοντά τα φαντασμαγορικά fashion shows αλλά κυρίως για να περπατήσουν μπροστά στους φωτογράφους μετατρέποντας σε πασαρέλα τους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας.

Στο Παρίσι τα ''it'' girls, από την Elena Perminova και την Miroslava Duma μέχρι τις fashion bloggers, Chiara Ferrragni και Nicole Warne, που μετά από τη Μύκονο ταξίδεψε εκεί, ανέβασαν τον πήχη της street μόδας ακόμα πιο ψηλά χαρίζοντας στις πιο κομψές τάσεις της μόδας ένα πιο σοφιστικέ ύφος και ξεσηκώνοντας από τη ντουλάπα τους τα πιο statement σύνολα.


Tags: Παρίσι, street fashion, haute couture, fashion week, it girls

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)