ΓΛΥΚΑ

Lemon Pie

Αθηνά Λοϊζίδου


  • Lemon Pie

    Lemon Pie

Εκτέλεση
1.Ζυμώνουμε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ με το αυγό και τη μαργαρίνη. Απλώνουμε τη ζύμη σε ταρτιέρα (Νο 22-24), τρυπώντας την με πιρούνι. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά.
2.Σε ένα μπολ ρίχνουμε το 1 φάκελο Άνθος Αραβοσίτου στιγμής ΓΙΩΤΗΣ με γεύση βανίλια, το γάλα, το ξύσμα φλούδας λεμόνι, το χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι το μείγμα να πήξει. Τέλος προσθέτουμε τους κρόκους και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε . Απλώνουμε στην έτοιμη τάρτα.
3.Ετοιμάζουμε τη μαρέγκα χτυπώντας τα 3 ασπράδια με τη ζάχαρη. Απλώνουμε πάνω στην κρέμα και ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για 30 λεπτά.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com


Tags: Lemon Pie, εύκολα, Αθηνά Λοιζίδου, εύκολα, απλά, σπιτικά

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)