ΟΜΟΡΦΙΑ

To Nomadic look από Make-up Studio

Σταύρη Φράγκου


  • Η ομορφιά όμως προέρχεται από τη διαφορετικότητά μας. Τα Make-up Studio μπορούν να προσφέρουν πολλά ο ένας στον άλλο, ένα κόσμο ομορφιάς.

    Η ομορφιά όμως προέρχεται από τη διαφορετικότητά μας. Τα Make-up Studio μπορούν να προσφέρουν πολλά ο ένας στον άλλο, ένα κόσμο ομορφιάς.

Η ομορφιά ποικίλει όσο οι γλώσσες του κόσμου. Η ομορφιά είναι παντού, ταξιδεύει τον κόσμο και ομορφαίνει τις ζωές μας. Εσείς όμως έχετε την δύναμη να διαλέξετε τι βλέπετε και τι σκέφτεστε. Οι παγκόσμιες τάσεις μας καθοδηγούν δημιουργώντας παρόμοιες αντιλήψεις και συμπεριφορές. Η ομορφιά όμως προέρχεται από τη διαφορετικότητά μας. Τα Make-up Studio μπορούν να προσφέρουν πολλά ο ένας στον άλλο, ένα κόσμο ομορφιάς.

Το Nomadic look περιλαμβάνει matte lipsticks σε Nude Humanity και Gypsy Coral αποχρώσεις χρώματα που συμβολίζουν την ηλιοφάνεια και ταιριάζουν σε όλα τα χρώματα δέρματος. Το Nail Colour σε Indigo απόχρωση για να συμπληρώσετε τη νομαδική σας εμφάνιση με το βαθύ και ταυτόχρονα φωτεινό χρώμα στα νύχια σας. Επίσης η Banana Powder η μοναδική αυτή πούδρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο. Με τη βελούδινη και ματ υφή της είναι ιδανική για ένα μακροχρόνιο και φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ. Το Colour Pigments Citrine είναι ένα προιόν για εκπληκτικό φινίρισμα στο μακιγιάζ το οποίο δίνει μια εκλεπτυσμένη λάμψη στα μάτια σας. Μπορείτε να το εφαρμόσετε σαν σκιά ματιών ή πάνω από το μακιγιάζ για ένα μοναδικό αποτέλεσμα με απαράμιλλη λάμψη. Το Eye Pencil Natural Liner σε Purple απόχρωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σχεδιάσετε μια αυστηρή γραμμή ή να εφαρμοστεί ως βάση για τη σκιά ματιών.


Σταυρού 58, Στρόβολος, Λευκωσία
+357 22 316 104
info@makeupstudio.com.cy
makeupstudio.com.cy


Tags: makeup studio, beauty, nomadic, woman, γυναίκα, ομορφιά

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)