ΓΛΥΚΑ

Μπισκότα Aloha

Αθηνά Λοϊζίδου


  • Μπισκότα Aloha

    Μπισκότα Aloha

Εξωτικά cookies με γεύση ανανά και καρύδας. Ο συνδυασμός από αμύγδαλα και βρώμη προσθέτουν σε αυτά τα cookies υγιεινά στοιχεία!

Εκτέλεση
1. Αλέθουμε στο food processor τα αμύγδαλα για μισό λεπτό.
2. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά στο food processor και τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ενιαίο μείγμα.
3. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώνουμε μια λαμαρίνα με λαδόχαρτο.
4. Με τη βοήθεια ενός scoop παγωτού, παίρνουμε μπαλάκια από το μείγμα και τα τοποθετούμε αραιά στη λαμαρίνα. Τα ψήνουμε για 10 λεπτά. Αφού τα βγάλουμε από το φούρνο και τα αφήσουμε να κρυώσουν, μπορούμε να τα φυλάξουμε σφραγισμένα στο ψυγείο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com


Tags: Μπισκότα Aloha, στην κουζίνα, στης Αθηνάς, εύκολα, απλά, σπιτικά, Αθηνά Λοιζίδου

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)