ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Έτσι θα καταπολεμήσεις το άγχος

Λένα Βαγιάνη


  • Οι πιο αποδοτικοί τροποι άσκησης είναι....

    Οι πιο αποδοτικοί τροποι άσκησης είναι....

Το καλύτερο φάρμακο που καταπολεμά το άγχος και την κατάθλιψη του σύγχρονου ανθρώπου...

Αν οι απαιτήσεις της καθημερινότητας  και οι δυσκολίες της δουλειάς σας έχουν προκαλέσει κάποια μορφή καταθλιψης ή έχουν αυξήσει το άγχος στην ζωή σας,  και είστε σε θεση να το διαπιστώσετε έγκαιρα, η άσκηση έναι το καλύτερο φάρμακο...

Φροντίστε λοιπόν το σώμα σας, αυξήστε την κινητική σας δραστηριότητα και δώστε υγεία  στο μυαλό σας. Οι πιο αποδοτικοί τροποι άσκησης είναι....

  1. Περπάτημα. Βρες ένα πεζόδρομο κοντά στο σπίτι σου και βγες έξω....Περπάτα στην φύση, μέσα στο πράσινο και στα λουλούδια.Είναι αποδεδειγμένο ότι οι εικόνες της φύσης έχουν χαλαρωτική επίδραση στον εγκέφαλο.
  2. Τρέξιμο..Ακόμα και 5 λεπτά την ημέρα μπορούν να μας κάνουν καλό..Εκτος του ότι αυξάνουν τις καύσεις του σώματος, βοηθούν και στην δημιουργία νέων νευρώνων στον εγκέφαλο.
  3. Pilates και Yoga. Και τα 2 είδη άσκησης συνδιάζουν  την αναπνοή, μια πολύ σημαντική διαδικασία του ανθρώπινου οργανισμου αλλά και του εγκεφάλου. Επιπλέον αναζωογονείται ολόκληρο το μυικό σύστημα διώχνοντας μακριά κάθε αίσθημα άγχους , θυμού και κατάθλιψης.

Tags: ομορφιά, γυναίκα, άποψη, άγχος, γυμναστική fitness, υγεία

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)