#PINOFTHEWEEK

The next big thing

Νάκης Αντωνίου


The next big thing

Ασχολείται με το χορό, το τραγούδι, τα μιούζικαλ και το θέατρο, και είναι άριστη σε όλα. Η Αναστασία Χατζηγεωργίου είναι ένα πολλά υποσχόμενο νέο πρόσωπο που καλά θα κάνεις να θυμάσαι γιατί θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. 

Τι κάνεις κλπ.
Είμαι πολύ καλά, αυτό το διάστημα βρίσκομαι στο Λονδίνο για κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Θέλω να μου πεις το βιογραφικό σου.
Ξεκίνησα με σπουδές στο Μουσικό Θέατρο στο Laine Theatre Arts του Ηνωμένου Βασιλείου και στη συνέχεια φοίτησα στο Μiddlesex University αποκτώντας BA με ειδικότητα στο Performing Arts. Κατόπιν, παρακολούθησα εντατικά θεατρικά σεμινάρια στη Δραματική Σχολή ''The ActorsTemple’’ στο Λονδίνο επί δύο έτη. Κατά τη διάρκεια αλλά και με την ολοκλήρωση των σπουδών μου δραστηριοποιούμαι στο εξωτερικό αλλά και στην Κύπρο λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις, σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, σε Musicals και παράλληλα διδάσκω Μουσικό θεάτρο, Χορό και Τραγούδι.

Έχεις λάβει μέρος σε διάφορα μιούζικαλ στην Κύπρο όπως το ''Shrek'' και το ''Cats''. Μίλα μου λίγο γι’ αυτή την εμπειρία.
 Ήταν υπέροχη εμπειρία! Στο Cats το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, η επιμέλεια του φωτισμού, των σκηνικών, των κουστουμιών, των χορογραφιών, του ήχου ήταν όλα φαντασμαγορικά! Χάρηκα πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία από την κ. Έλλη Γαβριήλ να διδάξω το Ερμηνευτικό κομμάτι του Musical στα ταλαντούχα παιδιά της σχολής La Ronda School of Music and Ballet, αλλά και για τη συμμετοχή μου ως Grizabella με το θρυλικό Memory στο Musical αυτό. Με το Shrek αγγίξαμε τις καρδιές μικρών και μεγάλων! Γνώρισα υπέροχους συνεργάτες και στη συνέχεια φίλους που με τη σκληρή δουλειά και το μεράκι μας καταφέραμε να παρουσιάσουμε μια εκπληκτική παράσταση που θα μείνει αξέχαστη! Ευχαριστώ την Έλια Ιωαννίδου και το Act Studio για την όμορφη αυτή συνεργασία.

Πες μας για το τραγούδι σου.
Το Mambo Italiano είναι ένα δημοφιλές παραδοσιακό pop τραγούδι το οποίο γράφτηκε το 1954 από τον Bob Merrill και ηχογραφήθηκε από την Rosemary Clooney. Επέλεξα να ηχογραφήσω και να διασκευάσω αυτό το τραγούδι φυσικά με την απαραίτητη βοήθεια του Αχιλλέα Τσαγγαρίδη και καθηγητή κ. Χρήστου Κοντραφούρη, λόγω του χορευτικού Latin χαραχτήρα του, για την υπέροχη μουσική του και τη θεατρικότητα που εκπέμπει!

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς επαγγελματικά με το τραγούδι;
Με το τραγούδι έχω μια ιδιαίτερη σχέση αφού από μικρή ηλικία είχα κλίση προς αυτό. Από ηλικία 13 χρονών ξεκίνησα μαθήματα φωνητικής στο Κλασσικό Τραγούδι λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και συναυλίες, στη συνέχεια με τις σπουδές μου στο Musical Theatre απέκτησα τις κατάλληλες γνώσεις έτσι ώστε να ασχολούμαι επαγγελματικά με το τραγούδι και επιπλέον, ένα άλλο είδος μουσικής που με ενδιαφέρει και ασχολούμαι πολύ με αυτό είναι η Jazz.

Πώς ήταν η συνεργασία σου με την Clip Media; 
Η συνεργασία μου με τους Clip Media ήταν καταπληκτική και τους συστήνω ανεπιφύλακτα! Τα παιδιά είναι μια μεγάλη παρέα που αγαπούν τη δουλειά τους και είναι πάνω απ όλα επαγγελματίες. Αμέσως κατάλαβαν τι ακριβώς ήθελα να δημιουργήσω και αισθάνθηκα πάρα πολύ άνετα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του video clip. Φυσικά ο καταπληκτικός χορογράφος John Olariou (Olariu Dance Academy) και υπέροχος ηθοποιός Μάρκος Ιούλιος Δρουσιώτης συνέβαλαν πολύ με την παρουσία τους και τους ευχαριστώ πολύ!

Πώς σχεδιάζεις να το προωθήσεις;
Το video clip θα κυκλοφορήσει στο YouTube μέσα στον Απρίλη.

Σε φοβίζει ο ανταγωνισμός σε μια χώρα όπως η Αγγλία;
Ο ανταγωνισμός δεν είναι κάτι που με φοβίζει, πάντα θα υπάρχει ειδικά μέσα στον καλλιτεχνικό χώρο. Προσωπικά μέσα από τις εμπειρίες μου έχω μάθει να καλλιεργώ τα δυνατά μου στοιχεία ως καλλιτέχνης και αυτά που με εκφράζουν περισσότερο, έτσι ώστε να ξεχωρίζω στον τομέα που εκπροσωπώ ακόμα και σε μια χώρα όπως η Αγγλία.

Τι άλλο να περιμένουμε από εσένα;
Ακολουθούν συνεργασίες μου στον Μουσικό χώρο στην Αγγλία

Facebook: Anastasia Haris
Website: anasart.co.nf
Photoshoot: nakis. photography


Tags: p.in, person of interest, pinoftheweek

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)