ΟΡΕΚΤΙΚΑ

ΣΟΥΠΑ

Αυγολέμονη

Αθηνά Λοϊζίδου


  • Παραδοσιακή, κλασική και αγαπημένη σούπα. πήζει.

    Παραδοσιακή, κλασική και αγαπημένη σούπα. πήζει.

Παραδοσιακή, κλασική και αγαπημένη σούπα. Η παρασκευή της αυγολέμονης γίνεται ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη ψήνοντας από πριν το ρύζι. Να έχετε υπόψη σας ότι όσο περνάει η ώρα το ρύζι ανοίγει με αποτέλεσμα η σούπα να πήζει. Αν σας αρέσει λοιπόν πηχτή, ετοιμάστε την από νωρίς, αφήστε τη στην κατσαρόλα και ζεστάνετέ την όταν είστε έτοιμοι να σερβίρετε. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε λίγο ζεματιστό νερό για να την αραιώσετε, αν έχει πήξει πολύ.

  • ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: ΕΥΚΟΛΟ
  • ΧΡΟΝΟΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10΄
  • ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: 15'

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com


Tags: Αυγολέμονη, στης Αθηνάς, στην κουζίνα, εύκολα, απλά. σπιτικά

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)