ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Τι θα κάνω με την κυτταρίτιδα;

Σταύρη Φράγκου


  • ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, Ο ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΦΥΛΟΥ

    ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, Ο ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΦΥΛΟΥ

Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης εξηγεί πως μπορούμε εύκολα και γρήγορα να θεραπεύσουμε την κυτταρίτιδα με τον πρώτο ενέσιμο επαναστατικό μηχανισμό χρησιμοποιώντας το υλικό Alidya!

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, Ο ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΦΥΛΟΥ…
Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής, οι ανθυγιεινές συνήθειες όπως επίσης και οι κληρονομικές τάσεις θεωρούνται ως οι βασικοί παράγοντες που ευνοούν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας, ενός προβλήματος που απασχολεί έντονα ένα μεγάλο αριθμό γυναικών.
Η κυτταρίτιδα, ή αλλιώς με επιστημονικούς όρους η ‘’τοπική λιποδιστροφία’’ θεωρείται παθολογική κατάσταση των δερματικών  και υποδορίων ιστών που χαρακτηρίζεται από κακή λειτουργία της αιματικής και λεμφικής κυκλοφορίας με αποτέλεσμα την ανομοιογενή κατανομή μορίων λίπους στο συνδετικό ιστό και την κατακράτηση νερού σε αυτό. Με απλά λόγια, ο όρος ‘’κυτταρίτιδα’’ χρησιμοποιείται για να περιγράψει την όψη φλοιού πορτοκαλιού που παρατηρείται συνήθως στο γυναικείο σώμα και συγκεκριμένα στη περιοχή των γλουτών, των μηρών, στο υπογάστριο, στα γόνατα και στο στήθος.  Η σωστή διατροφή, η συστηματική άσκηση, η λήψη άφθονων υγρών και ο περιορισμός την κατανάλωσης αλκοόλ μπορεί να βοηθήσουν σημαντικά  στη βελτίωση του προβλήματος. Ωστόσο, σε πολλές γυναίκες η κυτταρίτιδα επιμένει, ακόμα και αν χάσουν βάρος και κάνουν συστηματική γυμναστική.
Εάν ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία, το ALIDYA μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε οριστικά από την κυτταρίτιδα με απολύτως ασφαλή τρόπο.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ALIDYA?
Το ALIDYA, ένα ενέσιμο προϊόν για την θεραπεία και βελτίωση των ατελειών του δέρματος οι οποίες αποτελούνται από μεταβολές στην στοιβάδα του λιπώδους ιστού.  Είναι το αποτέλεσμα των πιο πρόσφατων ερευνών στο πεδίο της κυτταρίτιδας. Η δράση του, βασίζεται στην επαναστατική υπόθεση για την παθογένεια της κυτταρίτιδας η οποία σχετίζεται με την τοξικότητα του σιδήρου. Η επαναστατική σύνθεση του ALIDYA εξουδετερώνει τη συσσώρευση τοξικών ουσιών ( σιδήρου και αιμοσιδηρίνης ) η οποία προκαλεί την διόγκωση των λιποκυττάρων και συνεπώς ελαχιστοποιεί το φαινόμενο της κυτταρίτιδας.

Το ALIDYA με τη δράση του διαλυτοποιεί  και αφαιρεί τοξικά εξωκυτταρικά στοιχεία, αλκαλοποιεί την εξωκυτταρική μήτρα, βελτιώνει την οξυγόνωση του ιστού, παρέχει τα συστατικά για την μητρική ανασύνθεση και ρυθμίζει την φυσιολογική λειτουργία των λιποκυττάρων στον υποδόριο λιπώδη ιστό.

ΠΟΤΕ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ALIDYA?
Η θεραπεία με ALIDYA είναι η πιο κατάλληλη μέθοδος ενάντια στην κυτταρίτιδα, έχει άριστα αποτελέσματα μετά από επέμβαση λιποαναρρόφησης και μπορεί να συνδυαστεί άψογα μετά από ενδολιπική θεραπεία με AQUALYX όπως και μετά από θεραπεία CRYOLIPOYSIS και CAVITATION τοπικού πάχους. Επίσης για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με συνεδρίες Endermologie LPG.

ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ?
Ο αριθμός των θεραπειών ποικίλει ανάλογα με την έκταση του προβλήματος, την περιοχή οπού αυτή εκδηλώνεται και τον βαθμό της κυτταρίτιδας. Για την εξασφάλιση ορατών αποτελεσμάτων απαιτούνται κατά μέσο όρο 3-5 θεραπευτικές συνεδρίες. 15-30 μέρες μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, 1 με 2 εφαρμογές ενδέχεται να επαναληφθούν ως θεραπεία συντήρησης.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ALIDYA?
Με την τεχνική της μεσοθεραπείας σε εβδομαδιαίες συνεδρίες, σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος εμφανίζει κυτταρίτιδα. Μετά την έγχυση, είναι πιθανό να υπάρξουν μικρά επιφανειακά αιματώματα ή ελαφρύ προς μέτριο ερύθημα στην περιοχή της ένεσης. Αυτές οι αντιδράσεις θεωρούνται  φυσιολογικές για αυτόν τον τύπο θεραπείας και υποχωρούν πλήρως εντός λίγων ωρών – ημερών.

ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ALIDYA
Για τις επόμενες 12 ώρες μην εφαρμόζετε καλλυντικά στην περιοχή και αποφύγετε όλες τις άμεσες πηγές θερμότητας και ακτινοβολίας (ηλιοθεραπεία, UV – ακτινοβολία, σάουνα, κ.τ.λ.).

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ALIDYA
Το ALIDYA πρέπει να εφαρμόζεται σε υγιή άτομα και όχι σε ασθενείς με οξείες ή χρόνιες παθολογίες εντός ή γύρω από την περιοχή που πρόκειται να δεχθεί τη θεραπεία. Για προληπτικούς λόγους, δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε ασθενείς με ιστορικό αναφυλαξίας ή διάφορων αλλεργικών αντιδράσεων, σε ασθενείς που έχουν προσβληθεί από σοβαρές οργανικές ή συστημικές παθήσεις – συμπεριλαμβανομένου αυτοάνοσων ασθενειών – σε παιδιά και σε γυναίκες που είναι έγκυες ή θηλάζουν.

Δρ. Ιωαννίδης Ανδρέας
Πλαστικός Χειρουργός
Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής Advanced Aesthetics
Info: www.advancedaesthetics.gr
Email : ioannidis@advancedaesthetics.gr


Tags: beauty, woman, ομορφιά , γυναίκα, σώμα , κυτταρίτιδα, εχθρός

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)