ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκαλύπτεται στο must Μαρτίου


Αφού κατάφερε με χίλια δυο ζόρια να βγάλει την Ξένια από τη ζωή της, «προσγειώνεται» στην Κύπρο και ως πρωταγωνίστρια στη νέα σειρά του Mega Μηδέν, κάνει τη διαδρομή Αθήνα-Λευκωσία ένα τσιγάρο δρόμο.

Συνέντευξη στον Τάσο Ευαγγέλου

Μίλα μου για το ρόλο που υποδύεσαι.
Κάνω την Αγγελική, μια κοπέλα που γεννήθηκε στην Κύπρο, αλλά από πολύ νωρίς ο πατέρας της την πήρε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε εκεί. Έπειτα από χρόνια επιστρέφει στη γενέτειρα της και γνωρίζει τον Κίμωνα (Παναγιώτης Μπουγιούρης), με τον οποίο αναπτύσσουν μια ερωτική σχέση.

Το γεγονός ότι βγήκες μέσα από την πολύ επιτυχημένη σειρά Η ζωή της άλλης, δεν σε προβλημάτισε ως το  ποιο θα ήταν το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου;
Όχι και ξέρεις γιατί; Γιατί δεν είχα ποτέ άγχος ως προς το πιο θα ήταν το επόμενο βήμα μου. Όταν είμαι σε μια δουλειά δεν κοιτάω τι αντίχτυπο έχει στον κόσμο. Θεωρώ πολύ τυχερό τον εαυτό μου γιατί τα πράγματα στην τηλεόραση ήρθαν πολύ βολικά.

Τι σε ιντριγκάρει περισσότερο στη δουλειά σου;
Το να παίζω ρόλους κόντρα σε μένα, κάτι που σπάνια συμβαίνει. Για να σου δώσω να καταλάβεις, όταν μου δόθηκε το σενάριο της σειράς Η ζωή της άλλης, είχα ζητήσει το ρόλο της Ξένιας (Γέλια).

Διαβάστε όλη την συνέντευξη της Ευδοκίας Ρουμελιώτη στο must Μαρτίου που κυκλοφορεί


Tags: Συνεντεύξεις, Ευδοκία Ρουμελιώτη, people, gossip