ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Ώρα να ανυψωθούν οι γλουτοί

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Ο δρ Ανδρέας Ιωαννίδης αναλύει τις σύγχρονες μεθόδους πλαστικής στο συγκεκριμένο σημείο.

    Ο δρ Ανδρέας Ιωαννίδης αναλύει τις σύγχρονες μεθόδους πλαστικής στο συγκεκριμένο σημείο.

Η γλουτιαία χώρα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες ανατομικές περιοχές στο γυναικείο σώμα που συμβάλλει στην ωραία εμφάνιση. Ο δρ Ανδρέας Ιωαννίδης αναλύει τις σύγχρονες μεθόδους πλαστικής στο συγκεκριμένο σημείο.  

Τι ανεπιθύμητες αλλαγές παρατηρούμε με το πέρασμα του χρόνου στη γλουτιαία περιοχή;
Όπως όλες οι περιοχές του σώματος έτσι και η γλουτιαία δέχεται συνεχώς την επίδραση της βαρύτητας, τη δερματική χαλάρωση, τη μυϊκή αδράνεια και την εναπόθεση λιπώδους ιστού που μεταβάλλεται με τις διατροφικές συνήθειες.

Τι οδήγησε τη σύγχρονη πλαστική χειρουργική σε νέες μεθόδους;
Επειδή η χειρουργική επέμβαση στην περιοχή παλαιότερα άφηνε μεγάλα και εκτεταμένα χειρουργικά σημάδια, η αισθητική χειρουργική της περιοχής είχε εγκαταλειφθεί ειδικά σε χώρες της δυτικής Ευρώπης και στις ΗΠΑ όπου οι ουλές που δημιουργήθηκαν θεωρήθηκαν μη αποδεκτές. Η ανάγκη όμως αντιμετώπισης του προβλήματος στη γλουτιαία χώρα και της μηρογλουτιαίας αναδίπλωσης ολοένα και αυξανόταν. Αυτό αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη στην ανάπτυξη τεχνικών και μεθόδων, οι οποίες αντιμετωπίζουν δραστικά το πρόβλημα αυτό αλλά και ταυτόχρονα να περιορίζουν τη δημιουργία ουλών.

Ποια μέθοδο εφαρμόζετε εσείς στην κλινική σας;
Στην Advanced Aesthetics τα τελευταία χρόνια εφαρμόζουμε την 3dimensional χειρουργική προσπέλαση όλης της ανατομικής περιοχής, πράγμα που εφαρμόσαμε και στη γλουτιαία χώρα δημιουργώντας την τεχνική glutal lift assisted suspension, με ταυτόχρονη αυτόλογη αποκατάσταση προβολής και ανόρθωσης. Με τη μέθοδο αυτή έχουμε τη δημιουργία τομής μέσα στη γλουτιαία πτυχή. Οι τομές έχουν μέγεθος 4cm εκατέρωθεν σε σχήμα πεταλούδας, από όπου κινητοποιείται το όλο σύστημα του δερματολιπώδη ιστού και ταυτόχρονα τοποθετούμε ειδικά suspensionary ράμματα για να μπορούμε να έχουμε μεγάλη διάρκεια στο χρόνο με αρκετή ανάρτηση και προβολή της κεντρικής και άνω μοίρας τνν γλουτών (Brazilian look).

Τι επιτυγχάνετε με αυτή τη μέθοδο;
Τα αποτελέσματά μας με την τεχνική αυτή είναι εξαιρετικά τόσο στο μέγεθος της ανάρτησης (lift των γλουτών) όσο και σε προβολή και σε συνδυασμό με LPL και external ultrasound μας βοηθάει στη γρηγορότερη κινητοποίηση του ασθενή.Tags: ανύψωση, γλουτών, άποψη, άποψη, γυναίκα, ομορφιά, πλαστικός

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)