ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε ένα από τα έξι αρώματα Versace Eros...

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Αδιαμφισβήτητα το άρωμα αποτελεί την αόρατη προσωπική σφραγίδα του καθενός

    Αδιαμφισβήτητα το άρωμα αποτελεί την αόρατη προσωπική σφραγίδα του καθενός

... pour femme και Versace Eros eau de Toilette

Οι τυχερές του διαγωνισμού είναι οι:
•    Κυρία Παναγιώτα Δρίβα, από Λευκωσία
•    Κύριος Αναστάσης  Λεωνίδα από Λευκωσία
•    Κύριος Ανδρέας Ανδρέου από Λευκωσία
•    Κύριος Γιώργος Φωτίου από Λεμεσό
•    Κυρία Γαλάτια Κυριακίδου από Λεμεσό
•    Κυρία Φωτούλα Φιλίππου από Λεμεσό από Πάφο

Αδιαμφισβήτητα το άρωμα αποτελεί την αόρατη προσωπική σφραγίδα του καθενός και για αυτό, θα πρέπει το άρωμα που φοράτε να σας εκφράζει απόλυτά. Αν λοιπόν αναζητάτε το ιδανικό άρωμα, είτε για εσάς είτε για τον σύντροφό σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας πατώντας εδώ, προκειμένου να διεκδικήσετε ένα απο τα έξι αρώματα Versace Eros, τρία γυναικεία και τρία ανδρικά.

Τα αρώματα

Το Eros είναι η κορύφωση της δύναμης και της αποπλάνησης από το Versace, από το μαγευτικό του άρωμα έως το κομψό του μπουκάλι!

Eros pour femme
Η αρχέγονη δύναμη της γυναίκας, συλλαμβάνεται σε ένα λαμπερό, αισθησιακό άρωμα. Ένας θρύλος από τον Versace, που σφύζει από πάθος όταν το Eros συναντά την αληθινή του αγάπη, το Pour Femme – αλλά ποιος παραπλανεί ποιον; Μια πρόσκληση για να παραδοθείς στην επιθυμία, και να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Ένα άρωμα δύναμης, μοναδικότητας και αποπλάνησης, από την καλλιτεχνική διευθύντρια Donatella Versace.

Versace Eros eau de Toilette
Το EROS είναι άρωμα το οποίο απεικονίζει τη δύναμη και τον αισθησιασμό. Αγάπη, πάθος, ομορφιά, και επιθυμία: Αυτές είναι οι βασικές έννοιες του ανδρικού αρώματος Versace. Το Versace Eros είναι ένα άρωμα για τον ισχυρό άνδρα, τον παθιασμένο με αυτοπεποίθηση. Μια μοναδική αύρα, αισθησιακή σας αμαρτία, αρρενωπό. Αυτά είναι τα κλειδιά του ύμνου για την αγάπη. Ένα άρωμα που αντιπροσωπεύει την ύψιστη αρρενωπότητα.

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου

 


Tags: pour femme, Versace Eros, eau de Toilette, διαγωνισμός, ομορφιά, άποψη, στυλ, γυναίκα, άνδρας, διαγωνισμός, πινελιά, must.com.cy, Σεπτέμβριος

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ