ΓΛΥΚΑ

Αμυγδαλωτά

Αθηνά Λοϊζίδου


Υπάρχουν πολλές συνταγές γι’ αυτό το παραδοσιακό γλυκό. Η συνταγή αυτή που προτείνω, θεωρώ ότι είναι η καλύτερη που δοκίμασα. Είναι η συνταγή της συμπαθέστατής μου φίλης, Λένας Θεοφανίδου, η οποία πολύ ευγενικά μου την παραχώρησε για να τη χρησιμοποιήσω σ’ αυτό το βιβλίο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com


Tags: αμυγδαλωτά, γλυκό, παραδοσιακό, άποψη, Αθηνά Λοιζίδου, στην κουζίνα, στης Αθηνάς, συνταγές, άποψη

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)