ΓΛΥΚΑ

Φανουρόπιτα

Αθηνά Λοϊζίδου


Ετοιμάζεται πολύ γρήγορα και είναι πολύ μυρωδάτη.

Εκτέλεση
1. Στρώνουμε τη βάση ενός στρογγυλού ταψιού 23 εκ. με λαδόχαρτο και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς.
2. Στο food processor ρίχνουμε τη ζάχαρη, το αλεύρι, το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, το νερό, το ξύσμα λεμονιού, το baking powder, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και τα γαρύφαλλα. Κτυπάμε για δύο λεπτά μέχρι να έχουμε ένα ενιαίο μείγμα. Τέλος, ανακατεύουμε μέσα στο μείγμα με ένα κουτάλι τις σταφίδες.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

 


Tags: φανουρόπιτα, κεικ, στης Αθηνάς , στην κουζίνα, Αθηνά Λοιζίδου, άποψη, γιορτή, Άγιος Φανούριος

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)