ΟΡΕΚΤΙΚΑ

ΠΡΟΓΕΥΜΑ

Ομελέτα με ζαμπόν και πιπεριές

Αθηνά Λοϊζίδου


  • Ομελέτα με ζαμπόν και πιπεριές

    Ομελέτα με ζαμπόν και πιπεριές

Μια πολύ καλή επιλογή για ένα γρήγορο γεύμα. Η συνταγή είναι απλή, εύκολη, φτιάχνεται γρήγορα και το αποτέλεσμα εξαιρετικό. Προσωπικά, την ομελέτα αυτή δεν τη φτιάχνω μόνο για πρόγευμα αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας ως ένα χορταστικό σνακ!

Θα χρειαστούμε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι με διάμετρο 20 cm. 220 θερμίδες ανά ομελέτα.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

 


Tags: Ομελέτα με ζαμπόν και πιπεριές, στην κουζίνα, στης Αθηνάς, συνταγή, απλά, εύκολα, σπιτικά, Αθηνά Λοιζίδου, άποψη, ορεκτικά, πρόγευμα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)