ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Ψημένη αναρή με θυμάρι

Αθηνά Λοϊζίδου


  • Ψημένη αναρή με θυμάρι

    Ψημένη αναρή με θυμάρι

Η συνταγή αυτή φτιάχνεται με ιταλική ricotta, όμως η δική μας αναρή είναι εξίσου αποδεκτή. Μπορεί να σερβιριστεί ως πρώτο πιάτο ενός ιταλικού δείπνου.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com


Tags: Ψημένη αναρή με θυμάρι, στην κουζίνα, στης Αθηνάς, Αθηνά Λοιζίδου, εύκολα, απλά, σπιτικά, ορεκτικά, εύκολη συνταγή

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)