ΣΑΛΑΤΕΣ

Σαλάτα Caprese

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Σαλάτα Caprese

    Σαλάτα Caprese

Η Insalata Caprese, σαλάτα από το Κάπρι, είναι ένα τέλειο καλοκαιρινό πιάτο που πρωτοφτιάχτηκε το 1950 στην Trattoria da Vincenzo στο Κάπρι, για τους θαμώνες του εστιατορίου, οι οποίοι ήθελανέ να ελαφρύ γεύμα.

Η σαλάτα συμπεριλαμβάνει φύλλα ρόκας ή και βασιλικού και σερβίρεται με λάδι και όχι με balsamic vinegar, γιατί το balsamic vinegar είναι πολύ έντονο και «σκοτώνει» τη γεύση της mozzarella.

Η Insalata Caprese είναι τόσο απλή, που εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τα καλύτερα υλικά που θα βρείτε στην αγορά. Ψάξτε ό,τι πιο αυθεντικό για να προσφέρετε στην οικογένεια και τους φίλους σας μια σπέσιαλ σαλάτα το σαββατοκύριακο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com


Tags: Σαλάτα Caprese, χαμηλή σε θερμίδες, εύκολα, απλά, σπιτικά, δροσερή σαλάτα, Στην κουζίνα, στης Αθηνάς

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)