ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Το lift του καλοκαιριού...

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση βελτίωσης της εικόνας

    Αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση βελτίωσης της εικόνας

...στο ιατρείο εξειδικευμένων Πλαστικών Χειρουργών

Επαναστατική τεχνική ανόρθωσης φρυδιών και ήπιου lift προσώπου

Επαναστατική μέθοδος ανόρθωσης της περιοφθάλμιας περιοχής και φρυδιών όπως και του κεντρικού προσώπου με χρήση ειδικών νημάτων μόνιμης διάρκειας, τα οποία μιμούνται την ελαστικότητα του προσώπου κατά την κίνηση δίνοντας ένα γρήγορο και όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς μεγάλες τομές.

Στην ουσία γίνεται η χρήση των ελαστικών νημάτων μαζί με ειδικούς οδηγούς καθοδήγησης όπου στηρίζονται τα σημεία του προσώπου όπου οι υπό φυσιολογικές συνθήκες – οι σύνδεσμοι του προσώπου αναρτούν όλα τα μαλακά μόρια (δέρμα, λίπος, μυϊκές απονευρώσεις).

Η ανάρτηση από εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό είναι ακριβής και ανατομικά συγκεκριμένη έτσι ώστε να εξασφαλίζει το άριστο αποτέλεσμα.

Με δύο τομές μεγέθους 2mm τοποθετούνται τα νήματα αυτά και χωρίς καθόλου διάνοιξη ή χειρουργική παρέμβαση τα οποία συμπαρασύρουν μαζί τους όλη την περιοφθάλμια αλλά και κεντρική περιοχή του προσώπου με στόχο την νεαρότερη εικόνα και πιο όμορφο σχήμα ματιών και ζυγωματικών.

Υποψήφιοι για μια τέτοια παρέμβαση είναι νεαρότεροι οι οποίοι θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα γύρω από τα μάτια ή άτομα πουείναι μεταξύ 35-45 χρόνων όπου αρχίζει μια πρώιμη χαλάρωση στο κεντρικό πρόσωπο με την εικόνα θλιμμένου βλέμματος και χαλάρωσης των ιστών.

Η πιο πάνω παρέμβαση μπορεί να συνδυαστεί με τεχνική έγχυσης πολυκαπρολακτόνης όπου συμπληρώνουμε με όγκο τις περιοχές που έχουν αδειάσει όπως είναι τα ζυγωματικά, η ρινοπαρειακή αύλακα κτλ.

Η παρέμβαση αυτή γίνεται στο ιατρείο με τοπική νάρκωση, δεν χρειάζεται καμία νοσηλεία και τα άτομα μπορούν να επιστρέψουν πίσω στην εργασία τους αμέσως μετά.  Η διάρκεια κυμαίνεται από 20 λεπτά μέχρι 40 λεπτά ανάλογα εάν προσθέσουν συμπλήρωμα της θεραπείας με ενέσημα ή βλαστοκύτταρα ή και τα δύο.

Αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση βελτίωσης της εικόνας του προσώπου για άτομα που θέλουν αρκετά αλλά δεν τολμούν να φλερτάρουν με τη χειρουργική παρέμβαση.

Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης
Πλαστικός Χειρούργος
Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής  AdvancedAesthetics
www.newu.com.cy – info@advancedaesthetics.gr


Tags: lift, καλοκαίρι, ιατρείο εξειδικευμένων Πλαστικών Χειρουργών, εύκολο, ανώδυνο, μικρές τομές, Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)