ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κατερίνα Καμπανέλλη: Στο δρόμο για τον τελικό

Κώστας Κωνσταντίνου


Από outsider στον δρόμο για το μεγάλο τελικό πάει η κύπρια τραγουδίστρια που λίγο πριν το το 3ο live φωτογραφίζεται στους δρόμους της Αθήνας και μας μιλά τα επόμενα της βήματα.

Λίγες ώρες πριν δώσει άλλη μια μάχη με το μικρόφωνό της στο live του The Voice η νεαρή κύπρια φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το Beautiful People και μας μιλά για την πορεία της στο πιο δημοφιλές τηλεοπτικό σόου.

Πώς νιώθεις που από outsider πας για φαβορί στον μεγάλο τελικό του The Voice 2;
Νιώθω πάρα πολύ ενθουσιασμένη αν και ομολογώ πως δεν το περίμενα καθόλου κάτι που φάνηκε την ώρα που ανακοίνωναν τα αποτελέσματα. Προσπαθώ σε κάθε live να είμαι εκεί σαν να είναι η πρώτη φορά χωρίς να αναπαύομαι πως στο προηγούμενο κατάφερα να περάσω από το κοινό.

Φάνηκε να ξαφνιάστηκες, όταν το κοινό σε ψήφισε να παραμείνεις στο παιχνίδι...
Φυσικά και ξαφνιάστηκα. Περίμενα να πει το όνομά μου και ήμουν σίγουρη πως θα έφευγα όμως τελικά η Κύπρος μας αλλά και αρκετός κόσμος στην Ελλάδα κατάφεραν να με κρατήσουν. Την ώρα που ανακοίνωσαν πως παραμένω δεν συγκινήθηκα, γιατί δεν πρόλαβα όμως μετά... όσο περνούσε η ώρα άρχισα να συγκινούμαι.

Επόμενος στόχος σου;
Στόχος μου δεν είναι να πάω αμέσως στον τελικό αλλά να περνάω το κάθε live με την ίδια σκληρή δουλειά. Θα παλέψω για τον τελικό.

Τι σου λείπει περισσότερο;
Μου λείπει η οικογένειά μου και που δεν μπορούν εύκολα να έρθουν εδώ στα live να με δουν και να πάρω δύναμη, βλέποντάς τους όμως ελπίζω να καταφέρουν και να μου κάνουν έκπληξη κάποια στιγμή.

Ένα μήνυμα για την Κύπρο;
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τη στήριξη και τη βοήθεια και θα παλέψω να σας βγάλω ασπροπρόσωπους και αυτή την εβδομάδα. Σε αυτό το μουσικό ταξίδι σας θέλω όλους κοντά μου και εγώ με τη σειρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να σας βγάλω ασπροπρόσωπους.


Tags: Κατερίνα Καμπανέλλη, The Voice, συνέντευξη

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)