ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Δροσερό και λεμονάτο τζατζίκι

Αθηνά Λοϊζίδου


  • Δροσερό και λεμονάτο τζατζίκι

    Δροσερό και λεμονάτο τζατζίκι

Η συνταγή είναι πάρα πολύ απλή, ενώ το ξύσμα λεμονιού δίνει μια ξεχωριστή γεύση στο τζατζίκι. Βασικό συστατικό για το τζατζίκι είναι το γιαούρτι. Προσωπικά χρησιμοποιώ το στραγγιστό γιαούρτι. Σερβίρεται ως ορεκτικό συνοδεύοντας κυρίως πιατά, ψητά κρέατα καθώς και άλλα ελληνικά φαγητά. Η κύρια διαφορά του απ΄το παραδοσιακό τζατζίκι είναι η προσθήκη ξύσματος φλούδας λεμονιού.

  • Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
  • Χρόνος ετοιμασίας: 10΄

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή και να δείτε βίντεο στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com


Tags: Δροσερό και λεμονάτο τζατζίκι, Στην κουζίνα, Στης Αθηνάς, Αθηνά Λοιζίδου, λεμόνι, ντιπ, παραδοσιακό

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)