ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Η νεανική εκδοχή του εαυτού μας

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Θεραπείες που μπορούν να ανανεώσουν άμεσα το πρόσωπο και το σώμα μας.

    Θεραπείες που μπορούν να ανανεώσουν άμεσα το πρόσωπο και το σώμα μας.

Ο δρ Ανδρέας Ιωαννίδης αναλύει τις μεθόδους της πλαστικής χειρουργικής που μπορούν ανανεώσουν άμεσα το πρόσωπο και το σώμα μας.

Πείτε μας, πώς μπορούμε να έχουμε ένα νεανικό πρόσωπο καθώς μεγαλώνουμε;
Με το πέρασμα του χρόνου, η ποσότητα κολλαγόνου στο δέρμα και το σώμα μας κινείται σε σταθερούς ρυθμούς. Το κολλαγόνο και η ελαστίνη βοηθούν στη διατήρηση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας, στην υγιή εικόνα, στο γέμισμα και τη νεανική υφή του προσώπου. Υπάρχουν λύσεις στα προβλήματα που δημιουργούνται όπως το laser, η μέθοδος microdermabrasion, το new life, το botox και τα fillers. Επίσης, υπάρχει η μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ, η έγχυση PRP με βλαστοκύτταρα και η τεχνική one stitch eyebrowlift.

Τι ακριβώς «κερδίζουμε» με τη μέθοδο με laser;
To laser βοηθά στην σύσφιξη του δέρματος μέσα από την αναδιοργάνωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, αλλά και ταυτόχρονα διεγείρει την παραγωγή καινούργιας ποσότητας κολλαγόνου, ώστε να δημιουργηθεί η απαιτούμενη σφριγηλότητα στο πρόσωπο. Μια μορφή laser που πληροί τα πιο πάνω είναι το IPL - υψηλής θερμότητας laser. Αυτό που πρέπει να ξέρει ο ενδιαφερόμενος από την αρχή είναι ότι η θεραπεία αυτή αποτελείται από επαναληπτικές συνεδρίες, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Και τι μας προσφέρει το microdermabrasion;
Η μέθοδος αυτή βοηθάει στην απομάκρυνση όλων των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας και ταυτόχρονα όλη την εναπόθεση σμήγματος του δέρματος, με σκοπό τη λάμψη του δέρματος και την ήπια σύσφιξη.

Πέραν από την άμεση δράση, τι άλλα οφέλη έχει το botox;
Εκτός από την άμεση, γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση ρυτίδων η χρήση του botox έχει και μακροπρόθεσμα οφέλη βελτίωσης ρυτίδων και κολλαγόνου. Αναστέλλει την καταστροφή και εναπόθεση καινούργιου κολλαγόνου που επιτελείται έτσι και αλλιώς καθημερινά.

Τι είναι οι ενέσεις υαλουρονικού οξέως;
Οι ενέσεις υαλουρονικού οξέως είναι οι ιδανικές για γέμισμα βαθιών ρυτίδων προσώπου. Τα εμφυτεύματα διεγείρουν την αύξηση του κολλαγόνου του ιδίου του σώματος. Επίσης, ενδείκνυται για να αποκαταστήσει την απώλεια του όγκου και να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματος των χεριών, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να περιποιηθείτε τα χέρια σας με τον ίδιο τρόπο που επιλέγετε να περιποιηθείτε το πρόσωπό σας. Το επιθυμητό αποτέλεσμα διαρκεί ένα-τέσσερα χρόνια, με λιγότερο κόστος, άμεσα αποτελέσματα και δέρμα με νεανική όψη.

Πώς συνδέονται η μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ και η έγχυση PRP με βλαστοκύτταρα;
Η μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ γίνεται με πολλές νύξεις στο πρόσωπο, επιφανειακά στο δέρμα, για ενυδάτωση και βελτίωση των ρυτίδων. Σε ασθενή με ενέσιμα υαλουρονικού οξέως η θεραπεία με βλαστοκύτταρα κάνει χρήση αυτόλογων κυττάρων περιφερικού αίματος. Μέσα από τη διαδικασία επούλωσης δημιουργείται καινούργιος ιστός, ινοβλάστες, με τελικό αποτέλεσμα τη σύσφιξη, τη λάμψη και το γέμισμα των ρυτίδων που ήδη υπάρχουν.

Τι μπορούμε να πετύχουμε με το οne stitch eyebrowlift;
Το one stitch eyebrowlift αποτελεί μια μίνι παρεμβατική τεχνική στην πλαστική χειρουργική για ανόρθωση των περιοχών γύρω από τα μάτια και τα φρύδια, και χρειάζεται ανάρρωση σε δύο-τρεις μέρες.

INFO
Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης
Πλαστικός Επανορθωτικός Χειρουργός
Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής Advanced Aesthetics
Τηλ. επικοινωνίας: 22335002
(www.newu.gr, ioannidis@advancedaesthetics.gr)

 


Tags: νεανική εκδοχή, ομορφιά, γυναίκα, πλαστικός, χειρούργος, άποψη, πρόσωπο, θεραπείες, lazer, Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης, σώμα, ολική επαναφορά

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)