ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Τι πρέπει να κάνεις πριν το καλοκαίρι

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Το lift του καλοκαιριού στο ιατρείο εξειδικευμένων Πλαστικών Χειρουργών

    Το lift του καλοκαιριού στο ιατρείο εξειδικευμένων Πλαστικών Χειρουργών

Face Revolution: Δες το πρόσωπο σου όπως δεν το έχεις ξαναδεί...

Το lift του καλοκαιριού στο ιατρείο εξειδικευμένων Πλαστικών Χειρουργών

Πως θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε πως με μια κίνηση μπορείς να σταματήσεις τους δείκτες του ρολογιού και να υποδεχθείς το καλοκαίρι πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ;

Κι όμως μια νέα δραστική θεραπεία και επαναστατική τεχνική ανόρθωσης φρυδιών και ήπιου lift προσώπου σας χαρίζει μια νεανική εμφάνιση και είναι ιδανική για εσένα που δεν τολμάς να φλερτάρεις με το χειρουργικό νυστέρι.

Η μέθοδος
Η επαναστατική μέθοδος ανόρθωσης της περιοφθάλμιας περιοχής και φρυδιών όπως και του κεντρικού προσώπου πραγματοποιείται με την χρήση ειδικών νημάτων μόνιμης διάρκειας, τα οποία μιμούνται την ελαστικότητα του προσώπου κατά την κίνηση του, δίνοντας ένα γρήγορο και όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς μεγάλες τομές.

Ουσιαστικά γίνεται η χρήση των ελαστικών νημάτων μαζί με ειδικούς οδηγούς καθοδήγησης όπου στηρίζονται τα σημεία του προσώπου όπου οι υπό φυσιολογικές συνθήκες – οι σύνδεσμοι του προσώπου αναρτούν όλα τα μαλακά μόρια (δέρμα, λίπος, μυϊκές απονευρώσεις).

Η ανάρτηση από εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό είναι ακριβής και ανατομικά συγκεκριμένη έτσι ώστε να εξασφαλίζει το άριστο αποτέλεσμα.

Με δύο τομές μεγέθους 2mm τοποθετούνται τα νήματα αυτά και χωρίς καθόλου διάνοιξη ή χειρουργική παρέμβαση τα οποία συμπαρασύρουν μαζί τους όλη την περιοφθάλμια αλλά και κεντρική περιοχή του προσώπου με στόχο την νεαρότερη εικόνα και πιο όμορφο σχήμα ματιών και ζυγωματικών.

Σε ποιους απευθύνεται;
Υποψήφιοι για μια τέτοια παρέμβαση είναι νεαρότεροι οι οποίοι θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα γύρω από τα μάτια ή άτομα που είναι μεταξύ 35-45 χρόνων όπου αρχίζει μια πρώιμη χαλάρωση στο κεντρικό πρόσωπο με την εικόνα θλιμμένου βλέμματος και χαλάρωσης των ιστών.

Η πιο πάνω παρέμβαση μπορεί να συνδυαστεί με τεχνική έγχυσης πολυκαπρολακτόνης όπου συμπληρώνουμε με όγκο τις περιοχές που έχουν αδειάσει όπως είναι τα ζυγωματικά, και το μέτωπο.

Η παρέμβαση αυτή γίνεται στο ιατρείο με τοπική νάρκωση, δεν χρειάζεται καμία νοσηλεία και τα άτομα μπορούν να επιστρέψουν πίσω στην εργασία τους αμέσως μετά.

Η διάρκεια κυμαίνεται από 20 λεπτά μέχρι 40 λεπτά ανάλογα εάν προσθέσουν συμπλήρωμα της θεραπείας με ενέσημα ή βλαστοκύτταρα ή και τα δύο.

Αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση βελτίωσης της εικόνας του προσώπου για άτομα που θέλουν αρκετά αλλά δεν τολμούν να φλερτάρουν με τη χειρουργική παρέμβαση.

Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης
Πλαστικός Χειρούργος
Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής AdvancedAesthetics
www.newu.com.cy – info@advancedaesthetics.gr


Tags: καλοκαίρι, ομορφιά, παραλία, γυναίκα, πλαστική επέμβαση, μη επεμβατική θεραπία, νήματα, μικρή τομή, απλό, εύκολο

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)