ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Antipasti με ψητά λαχανικά και μαριναρισμένες αγκινάρες

Αθηνά Λοϊζίδου


  • Antipasti με ψητά λαχανικά και μαριναρισμένες αγκινάρες

    Antipasti με ψητά λαχανικά και μαριναρισμένες αγκινάρες

Η λέξη antipasti σημαίνει το πιάτο πριν την πάστα. Η ποσότητα που θα σερβίρετε πρέπει να είναι μικρή, γιατί ο σκοπός του antipasti είναι να σας ανοίξει την όρεξη.

Πολλά ευρωπαϊκά εστιατόρια φτιάχνουν τρομερά μεγάλες ποσότητες και ποικιλίες από antipasti, τις οποίες πρέπει να καταναλώσουμε προσεκτικά, ώστε να αφήσουμε χώρο για τα υπόλοιπα που ακολουθούν και να τα απολαύσουμε όπως τους αξίζει.

Αν θέλετε μπορείτε να συνοδεύσετε αυτό το πιάτο με λίγες φέτες prosciutto, ιταλικό σαλάμι ή bresaola.

Τα delicatessen στη χώρα μας εισάγουν πλέον εξαιρετικής ποιότητας, αυθεντικά, ιταλικά αλλαντικά. Αν δεν πρόκειται να φτιάξετε κάτι άλλο για κυρίως γεύμα, αυτή η πιατέλα συνοδευμένη με ψωμάκι και αλλαντικά είναι ιδανική για μια βραδιά με φίλους και καλό κρασί.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com


Tags: Antipasti με ψητά λαχανικά και μαριναρισμένες αγκινάρες, ορεκτικό, συνοδευτικό, μακαρόνια, πάστα, ριζοτο, στης Αθηνάς Στην κουζίνα, εύκολα, απλά, σπιτικά, Αθηνά Λοιζίδου

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)