ΤΑΞΙΔΙ

Πτήση σε σουίτα

newsroom must


Στις 12 Ιανουαρίου η Air France εγκαινίασε στην πτήση AF254 από Παρίσι προς Σιγκαπούρη και Τζακάρτα τη νέα καμπίνα La Première. Έτσι από τον Φεβρουάριο του 2015 και για όλη τη χειμερινή περίοδο, όλες οι καθημερινές πτήσεις προς Σιγκαπούρη και Τζακάρτα θα διαθέτουν τις νέες σουίτες.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι επιβάτες της La Première απολαμβάνουν μια πραγματικά ιδιωτική σουίτα. Η Air France έχει «ντύσει» κάθε μια από τις σουίτες με πλούσιες κουρτίνες οι οποίες μπορούν να τραβηχτούν, επιτρέποντας έτσι στον επιβάτη να επιλέξει τον βαθμό της απομόνωσης που επιθυμεί.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού ο επιβάτης έχει στη διάθεσή του την ατομική του οθόνη αφής 24 ιντσών, από τις μεγαλύτερες που υπάρχουν σε αεροσκάφος, η οποία προσφέρει μια απόλυτα νέα εμπειρία πλοήγησης εμπνευσμένη από το iPad, σε 12 γλώσσες, με μια τεράστια γκάμα κινηματογραφικών ταινιών, παιχνιδιών, μουσικής, τηλεοπτικών σειρών, κλπ. Σύντομα επίσης, ένα νέο κατ΄ απαίτηση (on demand) πρόγραμμα, διάρκειας μεγαλύτερης των 1000 ωρών θα είναι διαθέσιμο.

Με μία κίνηση, το κάθισμα της La Première μετατρέπεται σε απόλυτα επίπεδο κρεβάτι μήκους μεγαλύτερου των δύο μέτρων. Τα μπράτσα του καθίσματος φεύγουν, δημιουργώντας άπλετο χώρο πλάτους 77 εκ. Όταν ο επιβάτης θελήσει να κοιμηθεί, τα μέλη του πληρώματος τοποθετούν ένα στρώμα στο κάθισμα για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, ενώ του προσφέρoνται ένα αφράτο μαξιλάρι και ένα πάπλωμα Sofitel MyBed.

Χάρη σε ένα διαχωριστικό προπέτασμα που ανυψώνεται όταν οι κουρτίνες κλείνουν, η καμπίνα «αγκαλιάζει» τον επιβάτη προσφέροντάς του την απόλυτη απομόνωση.


Tags: Air France, La Première designer suites, ταξίδι

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)