ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

3D Liquid Facelift

Σταύρη Φράγκου


  • 3D Liquid Facelift

    3D Liquid Facelift

Κατά τη διαδικασία γήρανσης του προσώπου τρία πράγματα συμβαίνουν και επιφέρουν όλες αυτές τις αλλαγές που μας τρομάζουν.
Πρώτα αρχίζει το πρόσωπο και αδειάζει σε όγκο. Ο λιπώδης ιστός ο οποίος λειτουργεί σαν υποστηρικτικό υπόβαθρο του δέρματος πάνω στο μυοσκελετικό σχηματισμό του προσώπου και “ξεφουσκώνει”.

Αυτό ξεκινάει από την ηλικία των 30 χρόνων και συνεχίζει με πιο έντονο ρυθμό από τα 38 έτη και έπειτα. Λόγω αυτού έχουμε αλλαγές από άδειασμα του οφθαλμικού κόγχου, του κεντρικού προσώπου και της κροταφικής χώρας.

Μετά τα 35 χρόνια αρχίζει και η δεύτερη αλλαγή στο πρόσωπο. Αυτή είναι η χαλάρωση και η διάσπαση των συνδέσμων του προσώπου που κρατούν συνεκτικά το δέρμα στον οστικό σκελετό. Χαλαρώνοντας οι συγκεκριμένοι αυτοί σύνδεσμοι επιτρέπουν να πέφτει το πρόσωπο και να δημιουργεί αναδιπλώσεις δέρματος.

Ταυτόχρονα ξεκινά η τρίτη αλλαγή φθοράς που αφορά την όψη και την χροιά του δέρματος. Λόγω των ακτινικών αλλοιώσεων το δέρμα αφυδατώνεται και ξηραίνεται.
Αυτό είναι μια αλλαγή η οποία συνεχίζει να εξελίσσεται με αμείωτο βαθμό.

Το 3D Liquid Facelift αφορά την αναπλήρωση του όγκου του προσώπου όπως και την ανάκτηση της καλής υφής και χροιάς του δέρματος.
Αυτό γίνεται με την έγχυση υαλουρονικού οξέως υποδόρια ή πολυκαπρολακτίνης σε συγκεκριμένα σημεία στήριξης, όπως είναι τα ζυγωματικά, υπερόφρυα χώρα, κεντρικό πρόσωπο, πώγωνος, κάτω γνάθου.
Αναπληρώνοντας τον χαμένο όγκο στο πρόσωπο ξαναπροκαλούμε τέντωμα των ιστών.

Συμπληρωματικά επιδρούμε στην ποιότητα, στην υφή του δέρματος με μικροθεραπεία υαλουρονικού οξέους και φυτικού χημικού Peeling, έτσι ώστε να ξαναβρούμε τη λάμψη στο δέρμα του προσώπου.
Η ανάρρωση είναι άμεση και δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προστασία πέρα της αντηλιακής προστασίας με καλή ενυδάτωση με αντηλιακή κρέμα.
Η θεραπεία αφορά ηλικίες από 35 με 45 χρόνων όπου τα προβλήματα χαλάρωσης των συνδέσμων και κατ’ επέκταση του δέρματος δεν είναι ιδιαίτερα εκτεταμένα.


Δρ Ανδρέας Ιωαννίδης
Πλαστικός Χειρούργος
Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής Advanced Aesthetics
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22335002 
Τηλέφωνο επικοινωνίας Αθήνα: +30 210 9595566
Facebook: AdvancedAestheticsGr
www.newu.com.cyioannidis@advancedaesthetics.gr 


Tags: 3D Liquid Facelift, facelift, πρόσωπο, γήρανση

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)