ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Αυγολέμονη

Αθηνά Λοϊζίδου


  • Αυγολέμονη

    Αυγολέμονη

Παραδοσιακή, κλασική και αγαπημένη σούπα. Η παρασκευή της αυγολέμονης γίνεται ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη ψήνοντας από πριν το ρύζι. Να έχετε υπόψη σας ότι όσο περνάει η ώρα το ρύζι ανοίγει με αποτέλεσμα η σούπα να πήζει. Αν σας αρέσει λοιπόν πηκτή, ετοιμάστε την από νωρίς, αφήστε την στην κατσαρόλα και ζεστάνετέ την όταν είστε έτοιμοι να σερβίρετε. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε λίγο ζεματιστό νερό για να την αραιώσετε, αν έπηξε πολύ.

  • Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
  • Χρόνος ετοιμασίας: 10΄
  • Χρόνος ψησίματος: 15’
  • 130 θερμίδες ανά μερίδα


Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com


Tags: Αυγολέμονη, σούπα, κρύο, χειμώνας, Αθηνά Λοιζίδου

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)