ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Χριστιάνα Θεοδώρου: «Είμαι ζηλιάρα»

newsroom must


Μέθυσες με «Μπρούσκο» και τώρα «Ρουά Ματ». Σκάκι ξέρεις να παίζεις;
Ξέρω τα βασικά. Έπαιζα όταν ήμουν μικρή, αλλά έχω χρόνια τώρα να το βγάλω από το συρτάρι. Νομίζω πως φέτος είναι η χρονιά που θα μάθω για τα καλά το παιχνίδι.

Η Βίκυ συναντά τον μεγάλο της έρωτα κάποια στιγμή. Η Χριστιάνα έζησε έναν μεγάλο έρωτα;
Η Χριστιάνα τον ζει τον μεγάλο έρωτα τώρα.

Φέτος υποδύεσαι τη μαμά. Είναι στα άμεσα σχέδιά σου να παίξεις τον ρόλο και στην πραγματικότητα;
Δεν είμαι καθόλου του προγραμματισμού σε αυτά τα θέματα. Εύχομαι ο Θεός να μου στείλει ένα μωράκι, όταν θα νιώσει πως θα είμαι έτοιμη να το μεγαλώσω σωστά.

Σε είδαμε να δοκιμάζεις και νυφικό για τις ανάγκες της σειράς. Είσαι αρραβωνιασμένη και την τελευταία φορά που τα είπαμε πηγαίνατε για γάμο. Πώς πάνε οι προετοιμασίες;
Δεν έχω κάνει ακόμα καμιά προετοιμασία γιατί δεν έχω βρει χρόνο. Είμαι και λίγο της τελευταίας στιγμής οπότε καταλαβαίνεις…

Σε αγχώνει καθόλου η ιδέα του γάμου ή πάντα ήσουν της δέσμευσης;
Ήμουν πάντα υπέρ των δεσμεύσεων αλλά κατά του γάμου. Τώρα πώς με έπεισε ο σύντροφος μου να κάνω αυτό το βήμα, ούτε κι εγώ ξέρω.

Τι είναι αυτό που σε έκανε να πεις πως στον Κωνσταντίνο βρήκες το άλλο σου μισό;
Όλα αυτά που με κάνει να νιώθω όταν είμαι μαζί του και όταν είμαστε χώρια.

Από τα πρώτα σου βήματα έχεις γευτεί μόνο επιτυχίες. Σε φοβίζει μια πιθανή αποτυχία;
Οι αποτυχίες είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής. Δεν με φοβίζουν αλλά δεν μπορώ να πω πως νιώθω άνετα με αυτές. Είμαι γενικότερα αισιόδοξη, οπότε ξέρω πως αν έρθουν, θα έρθουν για να μου μάθουν κάτι.

Υπήρξαν άτομα που σου έβαλαν τρικλοποδιές στην αρχή;
Δεν ένιωσα ποτέ κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, πήρα πολλή αγάπη από τους ανθρώπους που γνώρισα τελειώνοντας τη σχολή και δουλεύοντας πια ως επαγγελματίας. Δεν μου έδωσε κανείς την εντύπωση πως πίσω από την πλάτη μου έπεφταν μαχαίρια. Δεν είμαι απόλυτη όμως σ’ αυτό, μπορεί να υπήρξε κάτι αλλά να μην έπεσε στην αντίληψή μου.

Ξέρω ότι ασχολείσαι με τη μόδα και έχεις το δικό σου κατάστημα ρούχων. Είσαι θα έλεγες fashion victim η fashionista;
Δεν είμαι τίποτα από τα δύο. Μου αρέσει η μόδα, ασχολούμαι αλλά δεν διαλέγω τα ρούχα μου με βάση τη μόδα αλλά με βάση το τι ταιριάζει στο σώμα μου και τι με εκφράζει σαν άνθρωπο.

Είσαι από τις γυναίκες που δεν θα βγουν ποτέ στον δρόμο αμακιγιάριστες και ατημέλητες;
Το αντίθετο θα έλεγα. Σπάνια θα με δεις βαμμένη και φτιαγμένη στην τρίχα. Είμαι πολύ χαλαρή στην καθημερινότητά μου.

Μετά την επιτυχία του «Μπρούσκο» στην Ελλάδα, βρέθηκες εκεί για συνεντεύξεις και εμφανίσεις σε ελλαδικά μέσα. Νιώθεις ότι ζεις το όνειρό σου;
Το όνειρο μου το ζω από τη στιγμή που κάνω αυτό που αγαπώ. Τα υπόλοιπα είναι επακόλουθα της δουλειάς μου. Το γεγονός ότι έδωσα συνεντεύξεις σε ελλαδικά μέσα με κάνει να νιώθω πως εκτιμήθηκαν οι κόποι της δουλειάς μου.

Θα σε ενοχλήσει αν κάποια στιγμή τα φώτα σβήσουν;
Θα με ενοχλήσει αν ξυπνήσω ένα πρωί και δεν έχω δουλειά γιατί πραγματικά λατρεύω τη δουλειά μου. Δεν κάνω αυτό το επάγγελμα για τα φώτα και τη δημοσιότητα. Το κάνω γιατί πολύ απλά αν δεν το κάνω θα είμαι δυστυχισμένη.

Στα πιο προσωπικά… Θα συγχωρούσες την απιστία; Έχεις υπάρξει το τρίτο άτομο σε μία σχέση;
Και στα δύο είμαι κάθετη. Δεν θα μπορούσα να συγχωρέσω την απιστία γιατί αυτό θα κλόνιζε την εμπιστοσύνη που έχω απέναντι στον άλλο, αλλά ούτε θα μπορούσα να είμαι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση γιατί αυτό θα μείωνε την αξιοπρέπειά μου.

Θα έλεγες πως είσαι ζηλιάρα;
Γενικότερα όχι αλλά ειδικότερα, και εννοώ τα ερωτικά, ναι και μάλιστα πολύ. Υπάρχει γυναίκα που δεν ζηλεύει τον σύντροφο της;

Υπήρξε κάποιο περιστατικό με θαυμαστή σου που δεν θα ξεχάσεις ποτέ;
Υπήρχε ένας που μου άφηνε γράμματα έξω από το σπίτι μου, που μου έστελνε δώρα και είχε μάθει και τον αριθμό τηλεφώνου μου και μου έστελνε συνεχώς μηνύματα. Ένιωσα να με παρακολουθεί και να ξέρει τι κάνω ανά πάσα στιγμή. Είχα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση και τολμώ να σου πω, πως τρόμαξα.


Tags: Χριστιάνα Θεοδώρου, συνέντευξη, Μπρούσκο, Ρουά Ματ

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)