ΟΜΟΡΦΙΑ

Chanel Alert: Royal & casual

Chanel Report: Βασιλικά μαλλιά για καθημερινές γαλαζοαίματες γυναίκες

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Get the look!

    Get the look!

Αν υπάρχει κάτι το οποίο γνωρίζουμε όλες οι γυναίκες πολύ καλά είναι το ότι τα μαλλιά με άποψη και στυλ είναι ικανά να μεταμορφώσουν την γυναικεία εμφάνιση προσθέτοντάς της έξτρα πόντους ομορφιάς και λάμψης!

Για αυτό λοιπόν μας αρέσει να ενημερωνόμαστε για τις νέες τάσεις και προτάσεις για τα μαλλιά, ειδικά αν μας τις προτείνουν  οι  μεγαλύτεροι  γκουρού της μόδας σε συνεργασία με τους «μάγους» των μαλλιών.

Μια από αυτές τις σπουδαίες προτάσεις προέκυψε από το show του οίκου Chanel Métiers d’Art στο Salzburg της Αυστρίας.

Ο καταξιωμένος Hairstylist Sam McKnight  για αυτή την σεζόν επιτάσσει τα μαλλιά να είναι πιασμένα μισά-μισά με ελαφριά κίνηση και ελαφρώς φουντωτά!

O Sam McKnight δήλωσε πως ο Karl Lagerfeld, ζήτησε «βασιλικά» μαλλιά αλλά για καθημερινές γαλαζοαίματες γυναίκες!  Έτσι προέκυψαν οι ελαφρώς ατημέλητες κοτσίδες.  

Την διαφορά κάνουν τα «αριστοκρατικά» αξεσουάρ.  Υπέροχοι elegant φιόγκοι, κρυστάλλινα τσιμπιδάκια και τα braidphones (μάλλινα αυτάκια) είναι τα αξεσουάρ του χειμώνα.

Get the look!

must know: Ο Karl Lagerfeld εμπνεύστηκε αυτό το hair trend από την Sissi - Αυτοκράτορα της Αυστρίας τον 19ο αιώνα, από την Brigitte Bardot (1970) αλλά και από τον 21ο αιώνα! 


Tags: Chanel Alert, lοose ponytails, must, show, ομορφιά, γυναίκα, μαλλιά, τάση, αξεσουάρ

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)