ΟΜΟΡΦΙΑ

CHANEL: SUBLIMAGE L'ESSENCE Υπέρτατη Αναζωογόνηση

Σταύρη Φράγκου


  • SUBLIMAGE L'ESSENCE

    SUBLIMAGE L'ESSENCE

Το δέρμα βρήκε το σωτήρα του το 2006 με το SUBLIMAGE, που εκφράζει την ομορφιά στην πιο τέλεια μορφή της.

Η υπέρτατη και πολυτιμότερη φροντίδα δέρματος από την CHANEL, ένα bestseller που συγκεντρώνει όλες τις αξίες υπεροχής του Οίκου και χρόνια έρευνας για το δέρμα και τα φυσικά ενεργά συστατικά. Ένα μαγικό όνομα που δεν εκφράζει τίποτα λιγότερο από την πολυτέλεια και την άριστη απόδοση. Οι δυνάμεις αυτής της ονειρικής κρέμας αναγνωρίζονται από τις γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο.
Το SUBLIMAGE απευθύνει πρόσκληση στον κόσμο της φινέτσας, των αισθήσεων και της αποτελεσματικότητας. Αυτός ο θησαυρός κατά της γήρανσης προλείαινε το έδαφος για μια πλήρη γραμμή φροντίδας του δέρματος, παρουσιάζοντας δύο κοσμήματα που συνεχώς ανακαλύπτουν εκ νέου την συνένωση της επιστήμης και των αισθήσεων.

• Η SUBLIMAGE La Créme και το ισχυρό της ενεργό συστατικό που εξάγεται από το Vanilla Planlfolla από τη Μαδαγασκάρη.
•Το SUBLIMAGE L'Essence και το ενεργό συστατικό του Golden Champa PFA* που προέρχεται από το Χρυσό Λουλούδι των Ιμαλαΐων, έναν καταλύτη νεότητας που εγκαινίασε έναν πρωτοποριακό καλλυντικό τομέα το 2010: την κυτταρική αποτοξίνωση. Το 2014, ανασχηματίζεται και επεκτείνει το πεδίο δράσης του.

ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΛΑΜΨΗΣ

ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ
Για την CHANEL, η ομορφιά δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς την λάμψη
. Αυτή η άοκνη αναζήτηση για φως πάντοτε καταύγαζε τη δημιουργία των προϊόντων της.
Αυτό το χρυσό θέμα αφήνει το σημάδι του στη φροντίδα του δέρματος, καθώς όλες οι γυναίκες επιθυμούν ένα τέλεια λαμπερό δέρμα. Το δέρμα που δεν είναι απλώς σφιχτό και καθαρό από τα σκούρα σημάδια και τις ρυτίδες, αλλά που είναι φρέσκο και ζωντανό σε όλες τις ηλικίες.
Με το SUBLIMAGE L'Essence, η CHANEL Research προχωρά ένα βήμα παραπέρα και ανακοινώνει την εποχή της απόλυτης αποτοξίνωσης.

ΑΟΡΑΤΟΙ ΕΧΘΡΟΙ
Τοξίνες. Είναι καυτό θέμα, επειδή καταστρέφουν σε βάθος το δέρμα σε αυξανόμενη κλίμακα. Όπως όλοι οι ζωντανοί ιστοί, το δέρμα τρέφεται και παράγει μεταβολικά απόβλητα: οξειδωμένα λιπίδια και πρωτεΐνες, προϊόντα αποδόμησης DNA και ελεύθερες ρίζες. Όλες αυτές οι ανεπιθύμητες ουσίες σταδιακά το πνίγουν. Φυσικά, το δέρμα έχει το δικό του σύστημα εξουδετέρωσης των τοξινών. Αν και είναι άκρως αποτελεσματικό, μπορεί να καταπονηθεί με τον καιρό.

ΔΕΡΜΑ ΠΟΥ ΑΣΦΥΚΤΙΑ
Λόγω της κόπωσης, του στρες, της μόλυνσης και του πυρετώδους τρόπου ζωής, οι τοξίνες δεν εξουδετερώνονται ούτε ανακυκλώνονται πλέον κατάλληλα. Συσσωρεύονται και οδηγούν στην εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης
Οι τοξίνες μειώνουν την ισχύ του δερματικού φράγματος προκαλώντας αφυδάτωση, λεπτές γραμμές και την απώλεια της απαλότητας, της άνεσης και της λάμψης. Η κερατώδης επιδερμική στιβάδα δεν είναι πλέον σε θέση να φιλτράρει, να διαχέει και να αντανακλά το φως. 
Η συσσώρευση τοξινών παρεμποδίζει τις κατάλληλες κυτταρικές λειτουργίες, κυρίως τα κερατινοκύτταρα. Όλες οι συνθέσεις επιβραδύνονται, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής ATP, γεγονός που έχει επιπτώσεις μέχρι βαθειά στη δερμίδα. Μείωση στην ενέργεια, το κολλαγόνο και την ελαστίνη, οδηγούν σε περισσότερες ρυτίδες και χαλάρωση.

Το SUBLIMAGE L'Essence επανενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία εξουδετέρωσης τοξινών. Το δέρμα μπορεί τελικά να ανανεωθεί, να αμυνθεί καλύτερα και να αποκτήσει νέα φωτεινότητα. Καθαρισμένο, αναζωογονημένο και ανανεωμένο, επωφελείται πλήρως από τα ενεργά συστατικά που δέχεται.


Το SUBLIMAGE L'Essence προχωρά πολύ πέρα από τον απλό καθαρισμό. Βοηθά στην ανάπλαση της αρχικής υφής και λάμψης του δέρματος. Στον πυρήνα του χημικού του τύπου, δύο πολύτιμα φυσικά ενεργά συστατικά αλληλοσυμπληρώνονται: δύο φυτά που αντιστέκονται στο χρόνο εμποτισμένα με φως. Το Χρυσό Λουλούδι των Ιμαλαΐων (Golden Flower of the Himalayas), ένας θησαυρός κυτταρικής αποτοξίνωσης στην καρδιά της επιδερμίδας και το "Light Plant" (Φυτό του Φωτός) ή harungana, η δύναμη της αποτοξίνωσης στην επιφάνεια του δέρματος.


ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΙΩΝ (GOLDEN FLOWER OF THE HIMALAYAS), Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ
Αυτό το μυθικό, σπάνιο, πολύτιμο και απίστευτα εύκαμπτο λουλούδι "η βασίλισσα των ορέων" ανθίζει στους πρόποδες των Ιμαλαΐων από τις απαρχές του χρόνου.
• Με τη χρήση της τεχνικής της πολυδιάσπασης, η CHANEL Research εξήγαγε τα καθαρότερα και τα πιο ενεργά μόρια από τα φρέσκα άνθη και δημιούργησε ένα υπερ-συμπυκνωμένο ενεργό συστατικό υπογραφής, το Golden Champa PFA, έναν ζωτικό καταλύτη με ισχυρές αποτοξινωτικές ιδιότητες.
• Αυτό το ενεργό συστατικό εξουδετερώνει τις κυτταρικές τοξίνες διεγείροντας την έκθλιψη δύο ενζύμων-κλειδιών: της DT-Diaphorase (DT-διαφοράση) και της GST (Γλουταθειόνη S-Τρανσφεράση), που εμπλέκονται στην εξουδετέρωση δραστικών μορφών οξυγόνου, κατεστραμμένων λιπιδίων και πρωτεϊνών, καθώς επίσης και προϊόντων αποδόμησης DNA.
• Αυξάνει και προστατεύει την παρασκευή ATP (τριφωσφορικής αδενοσίνης) στα μιτοχόνδρια, γεγονός που διεγείρει τον συνολικό κυτταρικό μεταβολισμό.
Καθαρά και επαναδραστηριοποιημένα, τα κύτταρα είναι πιο υγιή, πιο δυνατά και πιο παραγωγικά.

HARUNGANA ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ
ΤΟ «ΦΥΤΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ» ("LIGHT PLANT"), HARUNGANA ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ
Η CHANEL είναι πολύ εξοικειωμένη με αυτόν τον βοτανικό παράδεισο, ένα απέραντο φυσικό αποθεματικό φυτών τα οποία είναι μοναδικά στην περιοχή. Διατηρεί πολύ στενό δεσμό με την Μαδαγασκάρη, τη χώρα που φημίζεται για την ποιότητα της βανίλιας της, η οποία παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο SUBLIMAGE. Αυτό το συστατικό υπογραφής στην La Créme συνδυάζεται με ένα νέο "πράσινο διαμάντι" για το δέρμα: το harungana, ένα ανεκτίμητης αξίας "πρωτοπόρο" φυτό, καθώς έχει τη δύναμη να αναδασώνει τα δάση.
• Αέρας, ηλιακό φως... Το "Light Plant" δεν χρειάζεται πολλά για να ευδοκιμήσει. Με  την ικανότητά του να συλλαμβάνει CO (μονοξείδιο του άνθρακα), και να χρησιμοποιεί το φως ως την κύρια πηγή ενέργειάς του, είναι το πρώτο που εγκαθιστά αποικία στο άγονο έδαφος, το απογυμνωμένο από την καλλιέργεια αποψιλωμένου και καμένου εδάφους (slash-and-burn farming) που καταστρέφει τη Μαδαγασκάρη. Με το σχήμα του να είναι σαν το παρασόλι και την ικανότητά του να εμπλουτίζει το περιβάλλον έδαφος, συμβάλλει στην ανάπτυξη όλων των άλλων ειδών, διατηρεί την υγρασία του εδάφους και αποκαθιστά τη ζωή στις εκτάσεις γης και το οικοσύστημα. Ένας ευεργέτης με χρυσή καρδιά...

ΝΕΟ ΔΕΡΜΑ
Κατά την μελέτη των φύλλων του harungana, η CHANEL Research ταυτοποίησε ένα εκχύλισμα φυτού και το κατεργάστηκε με ακρίβεια για να δημιουργήσει ένα κατά παραγγελία ενεργό συστατικό. Αυτό το εκχύλισμα διεγείρει τις καλλικρεΐνες, ένζυμα ζωτικής σημασίας για την επιδερμική ανανέωση. Οι τοξίνες που βρίσκονται στην επιφάνεια (ελεύθερες ρίζες) αλλά και ανάμεσα στα κύτταρα (οξειδωμένα λιπίδια) εξουδετερώνονται.


ΚΑΛΛΙΚΡΕΪΝΕΣ, ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΑΜΨΗΣ
Αυτές οι προσφάτως ανακαλυφθείσες σερινοπρωτεάσεις παίζουν ρόλο-κλειδί στην φυσική διαδικασία ανανέωσης της κερατώδους επιδερμικής στιβάδας, κυρίως ενεργώντας κατά την αποτυχία των κερατινοποιημένων δεσμοσωμάτων, τα «κουμπιά πίεσης» ("snap buttons") που συγκρατούν τα κερατινοκύτταρα μαζί. Με την ηλικία, όλη αυτή η διαδικασία επιβραδύνεται.
Διεγείροντας την επιδερμική ανανέωση και ενθαρρύνοντας την ελεγχόμενη απομάκρυνση (απολέπιση) των εξωτερικών κυττάρων του δέρματος, το εκχύλισμα "Light Plant" βοηθά στην ήπια ανάπλαση υψηλής ποιότητας δερματικού φραγμού (skin barrier) και το κάνει να έχει ακόμη πιο ομοιόμορφο δερματικό τόνο, να είναι πιο φωτεινό και προστατευμένο. Το δέρμα ανακτά τέλεια υφή, επιτρέποντας τη βελτιωμένη αντανάκλαση φωτός.

ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ
Ανεπαίσθητο άρωμα, απορροφώμενη υφή, θήκη σχεδιασμένη με φινέτσα... Το SUBLIMAGE L'Essence καυχάται για όλους τους κώδικες τελειότητας για τους οποίους είναι γνωστή η CHANEL.
• Η κομψότητα και απλότητα της χρυσαφένιας ματ φιάλης της με αντλία.
• Η ευαίσθητη ποιότητα της μεταξένιας γαλακτωματοποιημένης υφής τζελ, η οποία λιώνει στο δέρμα χωρίς να αφήνει λιπαρή αίσθηση.
•Η φινέτσα του διακριτικού του αρώματος.
•Η υπέρτατη ποιότητα των συστατικών και η απίστευτη αποτελεσματικότητα
SUBLIME AURA
Αποτοξινωμένο μέσα και έξω, το δέρμα αποκτά νέα ζωντάνια, διαφάνεια, απαλότητα και φωτεινότητα. Λάμπει από υγεία.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ SUBLIMAGE L'ESSENCE;
Επειδή το δέρμα μου ασφυκτιά
Επειδή χρειάζεται αποτοξίνωση (ω, ναι!)
Επειδή το SUBLIMAGE L'ESSENCE είναι καλύτερο από μια καλή νεράιδα
Επειδή περιέχει δύο πολύτιμα αντίδοτα: το Χρυσό Λουλούδι των Ιμαλαΐων και τα φύλλα Harungana
Επειδή το δέρμα μου πρέπει να καθαρισθεί (και να επανενεργοποιηθεί)
Επειδή θέλω φρέσκο και αφράτο δέρμα (και πιο λαμπερό)
Επειδή αυτή η μικρή θήκη περιέχει ΤΟ μυστικό του νεανικού δέρματος
(Τι όμορφη γυναίκα!)

ΙΕΡΗ ΕΝΩΣΗ
Το SUBLIMAGE L'Essence είναι αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες... Ανεξάρτητα από την ηλικία τους, την απόχρωση του δέρματός τους ή τον τρόπο ζωής τους. Ερμηνεύει ένα δεσποτικό ντουέτο με την SUBLIMAGE La Créme, ένα πλήρες αντιγηραντικό προϊόν φροντίδας του δέρματος που επιδρά σε όλους τους παράγοντες της γήρανσης.
Τα δύο προϊόντα συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μια εξαιρετική ιεροτελεστία, και η δύναμη της La Creme ενισχύεται όταν απλώνεται σε αποτοξινωμένο δέρμα.
Πρωί και βράδυ, απλώστε λίγες σταγόνες από το SUBLIMAGE L'Essence σε τέλεια καθαρισμένο δέρμα, χρησιμοποιώντας την ειδική δημιουργημένη τεχνική μασάζ, αμέσως πριν από την SUBLIMAGE La Créme.
SUBLIMAGE L'Essence: μια νέα γενιά αποτοξινωτικής φροντίδας δέρματος που λειτουργεί σε τέλεια συνεργασία με τις κρέμες SUBLIMAGE. 


Tags: CHANEL, SUBLIMAGE L'ESSENCE , SUBLIMAGE, L ESSENCE

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)